Hivatalosan is itt az MSI U123-as netbookja

Az MSI netbookokat tartalmazó termékpalettája már eddig sem volt kicsi, ám most ismét egy újabb tagot üdvözölhetünk a termékcsaládban. A Wind sorozatba érkező jövevények az U123-as típusjelzést viselik, a konfigurációkból U123-as, U123H-s és U123T-s modellek kerülhetnek hamarosan a boltok polcaira.

Hivatalosan is itt az MSI U123-as netbookja

Az MSI netbookokat tartalmazó termékpalettája már eddig sem volt kicsi, ám most ismét egy újabb tagot üdvözölhetünk a családban. A Wind sorozatba érkező jövevények az U123-as típusjelzést viselik, a konfigurációkból U123-as, U123H-s és U123T-s modellek kerülhetnek hamarosan a boltok polcaira.

Közös az U123-as sorozatú netbookokban, hogy mindegyikük könnyű és kisméretű: beleférnek egy A4-es méretű laptop táskába, ám méretükhöz képest nagy kijelzővel és billentyűzettel látta el őket a gyártó. A termékek letisztult dizájnnal rendelkeznek és összesen négyféle színben érhetőek el (gyöngy-fehér, delfinszürke, „éjjeli” kék, és ezüst-piros). A termékek Intel Atom N280-as processzorral, 1 GB-ny DDR2-533 MHz-es memóriával (2 GB-ig bővíthető) és 10 hüvelykes, 1024 x 600 pixeles natív felbontás mellett üzemelő ledes háttérvilágítású kijelzővel rendelkeznek. A választható merevlemezek adattároló kapacitása 80 GB-tól 160 GB-ig terjed, a rendszerek 802.11 b/g/n típusú WiFi adaptert és opcióként akár Bluetooth V2 EDR adaptert is tartalmaznak. Tartozék a beépített négy az egyben kártyaolvasó (SD/MMC/MS/XD) és opciós kiegészítő az 1,3 Megapixeles vagy a 2 Megapixeles beépített webkamera. A konfigurációk két darab beépített hangszóróval, mikrofon és fejhallgató csatlakozóval, VGA kimenettel, valamint az U123-as és U123H modellek esetében három darab USB 2.0-s csatlakozóval is rendelkeznek, az U123T-nél csak 2 darab USB port van jelen.

A netbookok 260 x 180 x 9,75-33 mm-es méretekkel bírnak, súlyuk 1 Kg körül helyezkedik el. A termékekhez három- vagy hatcellás akkumulátor rendelhető.  Az egyes modellek között természetesen vannak kisebb-nagyobb különbségek: az U123H esetében a felsoroltakon kívül egy 3,5G-s HSDPA modem is jelen van, az U123T pedig beépített TV-tunerrel rendelkezik.

Az új netbookok hamarosan megjelennek kereskedelmi forgalomban is, árukról egyelőre nem érkeztek információk, korábban 372 euró körüli végfelhasználói árakról volt szó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward