HIS Radeon HD 5770 FAN egyedi hűtéssel

A videokártya piacon egyre több gyártó kínál egyedi hűtéssel és/vagy gyárilag tuningolt Radeon HD 5000-es sorozatú termékeket, némelyik vállalat többféle megoldással is jelen van a témában. A tegnapi MSI különlegességek után most a HIS legfrissebb modelljéről érkeztek hírek, amely tulajdonképpen nem más, mint egy egyedi hűtéssel ellátott Radeon HD 5770-es videokártya.

HIS Radeon HD 5770 FAN egyedi hűtéssel

A videokártya piacon egyre több gyártó kínál egyedi hűtéssel és/vagy gyárilag tuningolt Radeon HD 5000-es sorozatú termékeket. A tegnapi MSI különlegességek után most a HIS legfrissebb modelljéről érkeztek hírek.

A Hightech Information System műhelyében készült termék a HD 5770 Fan típusjelzést viseli és kék nyomtatott áramköri lapra épül. Az újdonság referencia órajeleken dolgozik, azaz a 40 nm-es csíkszélességgel készülő Juniper GPU 850 MHz-en, míg az 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memória 4800 MHz-en üzemel. A GPU 800 darab stream processzort tartalmaz és 128-bites adatsín segítségével kapcsolódik a memória chipekhez. A termék DirectX 11-es, CrossfireX, ATI Stream és Eyefinity támogatásokkal érkezik, ez utóbbinak köszönhetően igen hatékony többmonitoros rendszert is építhetünk a kártya felhasználásával.

Csatlakozók tekintetében DVI, HDMI és DisplayPort kimenetek állnak rendelkezésre. A terméken egy hatékony, két darab rézből készült heatp pipe-pal felszerelt hűtés van jelen, amely a referencia megoldásoknál valamivel hatékonyabban látja el az alkatrészek hűtését. A HD5770 Fan modell kétféle csomagban lesz elérhető: az egyikben megtaláljuk majd a Dirt 2 teljes verzióját, míg a másikban nem. A termék 140 és 150 euró közötti áron kerülhet forgalomba az elkövetkező hetek folyamán.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward