Hírek az Nvidia új 8800-as kártyáiról

Az Nvidia újdonságai körül még rendkívül nagy a bizonytalanság, ám már néhány forrásból elkezdtek kiszivárogni a meg nem erősített hírek, amelyek egyelőre csak érdekességként állják meg a helyüket, nem tekinthetőek komoly, hiteles alapoknak. Az egyik kiszivárogtató forrás az expreview.com. az alábbi hírben az Ő információikat osztjuk meg a kedves olvasókkal.

Hírek az Nvidia új 8800-as kártyáiról

Az Nvidia újdonságai körül még rendkívül nagy a bizonytalanság, ám már néhány forrásból elkezdtek kiszivárogni a meg nem erősített hírek, amelyek egyelőre csak érdekességként állják meg a helyüket, nem tekinthetőek komoly, hiteles alapoknak. Az egyik kiszivárogtató forrás az expreview.com. az alábbi hírben az Ő információikat osztjuk meg az olvasókkal.

Jelenleg az értesülések szerint úgy néz ki, hogy a jövőben megjelenő 8800 GT-ből két változat lesz jelen a piacon: az egyik 96 darab stream processzorral, a másik 112 darab stream processzorral lesz felvértezve. Az újdonságok gyártótól függően 256 MB vagy 512 MB memóriát fognak tartalmazni, a memória órajele 1800 MHz lesz, a GPU 600 MHz-en üzemel majd. A kártyákon található G92-es chipek 65 nm-es csíkszélességgel készülnek.

Az értesülések szerint készül egy G92-es GPU-val rendelkező 8800 GTS is, amely 128 darab shader processzort fog tartalmazni, ez a GPU is 65 nm-es gyártási technológiával készül. Az új 8800 GTS nem azonos azzal, amely 112 darab shader egységgel lesz felvértezve, az említett a kártyáról már korábbi híreinkben beszámoltunk. Az új, G92-es GPU-val szerelt 8800 GTS 512 MB memóriával és 256 bites memória interfésszel kerül majd forgalomba, a kártya memóriájának és magjának órajele egyelőre még nem tisztázott.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward