Hatalmas CPU hűtők a Cooler Mastertől

A CES alkalmával számos gyártó mutatja be újdonságait: a Cooler Master többek között három darab különleges processzorhűtővel van jelen a rendezvényen, amelyek minden tálzás nélkül mondhatóak hatalmasnak.

Hatalmas CPU hűtők a Cooler Mastertől

A CES alkalmával számos gyártó mutatja be újdonságait: a Cooler Master többek között három darab különleges processzorhűtővel van jelen a rendezvényen, amelyek minden tálzás nélkül mondhatóak hatalmasnak.

Az újdonságok sorát a V12-es kódnévre keresztelt, tekintélyt parancsoló méretekkel rendelkező modell nyitja. A termék 8 darab heat-pipe csővel van ellátva, ezek a csövek a processzorra illeszkedő foglalatban végződnek, az egyes heat-pipe egységek sűrű alumínium bordák segítségével vezetik el a hőt. A bordák közötti levegő keringetéséről két, igencsak nagyméretű ventillátor gondoskodik: a hűtő 120 mm-es ventilátorokkal büszkélkedik.

A második újdonság a V10-es hűtő, amely már kissé komplexebb, mint a V12-es társa. A hűtő első ránézésre igencsak furcsa, ennek oka az, hogy nem kizárólag a processzort, hanem a memória modulokat is hűti valamennyire. Az egyik 120 mm-es ventilátor függőlegesen, míg a másik vízszintesen helyezkedik el, utóbbi egység a memória modulok fölé nyúlik, így a hűvösebb oldalon lévő bordák között fújja a levegőt a memória modulokra.

A család utolsó tagja V8-as típusjelzéssel érkezik, ez a modell teljes mértékben különbözik az előbbiektől: a V8-as csak egy darab 120mm-es ventilátort tartalmaz, az egység a hűtő közepén helyezkedik el.

A termékek árával és megjelenésével kapcsolatban egyelőre még nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward