Három új netbook a HP kínálatában

A HP – Hewlett-Packard – három új netbookkal bővítette termékpalettáját. A hagyományosnak mondható, 10 hüvelykes képátlóval rendelkező pici konfigurációk különböző felhasználói rétegeket céloznak meg, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő újdonságot. A Mini 110 XP Edition, a Mini 110 Mi (mobil internet) Edition és a Mini 1101-es típusjelzéssel ellátott készülékek 10,1 hüvelykes, ledes háttér világítású kijelzőt tartalmaznak és 1,6 GHz-es vagy 1,66 GHz-es Atom processzorral érhetőek el. Az újdonságok esetében közös tulajdonság a 92%-os mérettel büszkélkedő billentyűzet, az öt az egyben kártyaolvasó és a beépítet webkamera. Mindhárom netbook Intel platformra épül, azaz Intel 945 GSE északi híddal, ICH7-es déli híddal és GMA950-es integrált videó vezérlővel vannak ellátva.

Három új netbook a HP kínálatában

A HP – Hewlett-Packard – három új netbookkal bővítette termékpalettáját. A hagyományosnak mondható, 10 hüvelykes képátlóval rendelkező pici konfigurációk különböző felhasználói rétegeket céloznak meg, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő újdonságot. A Mini 110 XP Edition, a Mini 110 Mi (mobil internet) Edition és a Mini 1101-es típusjelzéssel ellátott készülékek 10,1 hüvelykes, ledes háttérvilágítású kijelzőt tartalmaznak és 1,6 GHz-es vagy 1,66 GHz-es Atom processzorral érhetőek el. Az újdonságok esetében közös tulajdonság a 92%-os mérettel büszkélkedő billentyűzet, az öt az egyben kártyaolvasó és a beépítet webkamera. Mindhárom netbook Intel platformra épül, azaz Intel 945 GSE északi híddal, ICH7-es déli híddal és GMA950-es integrált videó vezérlővel vannak ellátva.

A Mini 110 XP Edition modell, ahogy azt már a neve is sugallja, Windows XP operációsrendszerrel kerül forgalomba. A termék 1 GB memóriával érkezik és 160 GB-os merevlemezzel vagy 32 GB-os SSD meghajtóval lehet majd megvásárolni. Opcióként külön Broadcom chippel is kérhetjük a készüléket. A chip segítségével a HD videó lejátszás zökkenőmentesebbé tehető azáltal, hogy a Broadcom megoldása hardveres videó gyorsítás alkalmazásával próbálja meg levenni a terhelést Atom processzor válláról.

A Mini 110 Mi Edition verzió már nem Windows XP, hanem előtelepített Linux operációsrendszerrel kerül a boltok polcaira. A termékhez maximum 2 GB memória és maximum 250 GB-os adattároló kapacitással rendelkező merevlemez kérhető. Mindkét Mini 110-es modell esetében rózsaszín, fekete és fehér színek közül választhatunk majd.

A Mini 1101-es típusjelzéssel ellátott változattal a gyártó már inkább az üzleti felhasználókat célozza meg. A fekete kivitelben pompázó újdonság Windows XP Home vagy Windows XP Professional operációsrendszerrel érhető el, de akár még Windows Vista-val is kérhetjük. A termék 1 GB memóriával és 160 GB-os merevlemezzel büszkélkedhet majd.

A HP-től származó információk alapján a Mini 1101 várhatóan június elsején jelenik meg, ára 329 dollártól indul, míg a Mini 110 Windows XP Edition és a Mini 110 Mi Edition június 10-től kezdve lesznek kaphatóak kereskedelmi forgalomban. Előbbi modell ára 329,99 dollárról, míg utóbbié 279,99 dollárról indul majd.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward