Hangtalan Radeon HD 5550 a Club 3D-től

A Club 3D, ami mind az AMD, mind pedig az Nvidia számára készít videokártyákat, most egy új termékkel jelentkezik a piacon. A vállalat elkészült Radeon HD 5550 Noiseless Edition videokártyájával, amely nevéhez húen teljesen hangtalanul teszi a dolgát.

Hangtalan Radeon HD 5550 a Club 3D-től

A Club 3D, ami mind az AMD, mind pedig az Nvidia számára készít videokártyákat, most egy új termékkel jelentkezik a piacon. A vállalat elkészült Radeon HD 5550 Noiseless Edition videokártyájával, amely nevéhez hűen teljesen hangtalanul teszi a dolgát.

A 40 nm-es csíkszélességgel készülő Redwood GPU ezúttal is 320 stream processzorral áll a felhasználók rendelkezésére és a szokásos, 128-bit széles adatsín segítségével kapcsolódik a GDDR3-as típusú rendszermemóriához, amiből 512 MB-nyit helyezett el a gyártó a terméken. A DirectX 11-es támogatással érkező újdonság GPU-ja 550 MHz-en, míg a memória chipek 800 MHz-en ketyegnek, a rendszer hűtéséről pedig egy kétslotos passzív megoldás gondoskodik, amely két hőcső segítségével próbálja hatékonyan elvezetni a GPU által termelt hőt az alumíniumból készült lamellákhoz.

A hangtalanul üzemelő videokártya D-Sub, DVI és HDMI kimenettel egyaránt rendelkezik. A Club 3D friss terméke várhatóan hamarosan az üzletek polcaira kerül, ajánlott végfelhasználói ára pedig 60 euró magasságában helyezkedhet el.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward