Hamarosan új tagokkal bővül a Thinkpad család

A Lenovo tervei szerint a nemrégiben megjelent ThinkPad X300-as típusjelzéső ultra vékony noteszgép hamarosan új családtagokat kap. A legfrissebb információk alapján a Lenovo a teljes ThinkPad notebook családot frissíteni kívánja, így hamarosan új tagokkal bővül az R-sorozat, a T-sorozat, a W-sorozat és az X-sorozat. Az új modellek érkezésére június folyamán számíthat a nagyközönség.

Hamarosan új tagokkal bővül a Thinkpad család

A Lenovo tervei szerint a nemrégiben megjelent ThinkPad X300-as típusjelzésű ultra vékony noteszgép hamarosan új családtagokat kap. A legfrissebb információk alapján a Lenovo a teljes ThinkPad notebook családot frissíteni kívánja, így hamarosan új tagokkal bővül az R-sorozat, a T-sorozat, a W-sorozat és az X-sorozat. Az új modellek érkezésére június folyamán számíthat a nagyközönség.

Az  X-sorozatban három új noteszgépet üdvözölhetünk majd: az egyik a 12 hüvelykes képátlóval rendelkező ThinkPad X200, a második a 14,1 hüvelykes képátlójú kijelzővel felvértezett ThinkPad X400, míg a harmadik modell már 15,4 hüvelykes kijelzővel lesz ellátva és a ThinkPad X500 típusjelzést viseli. Mindhárom noteszgépben 45nm-es csíkszélességgel rendelkező Intel processzorok dobognak, valamint mindegyikükben lesz HSDPA és EVDO támogatás. A Lenovo állítása szerint az új gépek már 6-cellás helyett 9-cellás akkumulátort kapnak, így várhatóan 25%-kal tovább működnek majd a készülékek egyetlen töltéssel.

Galéria megnyitása

A belépő szintű szegmensben is frissítés várható: a gyártó egy R400-as és egy R500-as konfiguráció piacra dobását tervezi. A középkategóriában foglalnak helyet a T400-as és T500-as gépek, míg a W-sorozatban új, mobil munkaállomásokat találunk. A jelenlegi információk szerint a noteszgépek többsége már LED-es háttérvilágítással ellátott kijelzőt kap, ezen kívül az újdonságok DDR3-as memóriával, TurboMemory chippel, Blu-ray meghajtóval, beépített GPS vevővel és opcióként SSD meghajtóval érkezhetnek.

A noteszgépek gyártása májusban indul, elsőként az új T-sorozat tagjai debütálnak júniusban, ezt követően az R-sorozat tagjai érkeznek július folyamán, majd szeptemberben az X-sorozat újdonságaival lesz teljes a Lenovo legfrissebb kínálata. A készülékek pontos specifikációi várhatóan az elkövetkező hetek folyamán látnak napvilágot.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap