Hamarosan új tagokkal bővül a Thinkpad család

A Lenovo tervei szerint a nemrégiben megjelent ThinkPad X300-as típusjelzéső ultra vékony noteszgép hamarosan új családtagokat kap. A legfrissebb információk alapján a Lenovo a teljes ThinkPad notebook családot frissíteni kívánja, így hamarosan új tagokkal bővül az R-sorozat, a T-sorozat, a W-sorozat és az X-sorozat. Az új modellek érkezésére június folyamán számíthat a nagyközönség.

Hamarosan új tagokkal bővül a Thinkpad család

A Lenovo tervei szerint a nemrégiben megjelent ThinkPad X300-as típusjelzésű ultra vékony noteszgép hamarosan új családtagokat kap. A legfrissebb információk alapján a Lenovo a teljes ThinkPad notebook családot frissíteni kívánja, így hamarosan új tagokkal bővül az R-sorozat, a T-sorozat, a W-sorozat és az X-sorozat. Az új modellek érkezésére június folyamán számíthat a nagyközönség.

Az  X-sorozatban három új noteszgépet üdvözölhetünk majd: az egyik a 12 hüvelykes képátlóval rendelkező ThinkPad X200, a második a 14,1 hüvelykes képátlójú kijelzővel felvértezett ThinkPad X400, míg a harmadik modell már 15,4 hüvelykes kijelzővel lesz ellátva és a ThinkPad X500 típusjelzést viseli. Mindhárom noteszgépben 45nm-es csíkszélességgel rendelkező Intel processzorok dobognak, valamint mindegyikükben lesz HSDPA és EVDO támogatás. A Lenovo állítása szerint az új gépek már 6-cellás helyett 9-cellás akkumulátort kapnak, így várhatóan 25%-kal tovább működnek majd a készülékek egyetlen töltéssel.

A belépő szintű szegmensben is frissítés várható: a gyártó egy R400-as és egy R500-as konfiguráció piacra dobását tervezi. A középkategóriában foglalnak helyet a T400-as és T500-as gépek, míg a W-sorozatban új, mobil munkaállomásokat találunk. A jelenlegi információk szerint a noteszgépek többsége már LED-es háttérvilágítással ellátott kijelzőt kap, ezen kívül az újdonságok DDR3-as memóriával, TurboMemory chippel, Blu-ray meghajtóval, beépített GPS vevővel és opcióként SSD meghajtóval érkezhetnek.

A noteszgépek gyártása májusban indul, elsőként az új T-sorozat tagjai debütálnak júniusban, ezt követően az R-sorozat tagjai érkeznek július folyamán, majd szeptemberben az X-sorozat újdonságaival lesz teljes a Lenovo legfrissebb kínálata. A készülékek pontos specifikációi várhatóan az elkövetkező hetek folyamán látnak napvilágot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward