Gyors Corsair SoDIMM memóriák Mac-hez

A Corsair elkészítette a világ eddigi leggyorsabb SoDIMM memóriáit, amelyeket kifejezetten az Apple új MacBook és MacBook Pro noteszgépeihez ajánl. A Corsai új csomagja alacsony időzítéssel rendelkező 2 GB-os SoDIMM modulokból áll, a 4 GB-os csomagok a gyártó állítása szerint sokkal jobban teljesítenek, mint a hagyományos, Mac-hez készített ramok, amelyek jelenleg upgrade formájában érhetőek el a noteszgépekhez.

Gyors Corsair SoDIMM memóriák Mac-hez

A Corsair elkészítette a világ eddigi leggyorsabb SoDIMM memóriáit, amelyeket kifejezetten az Apple MacBook és MacBook Pro noteszgépeihez ajánl. A Corsai új csomagja alacsony időzítéssel rendelkező 2 GB-os SoDIMM modulokból áll, a 4 GB-os csomagok a gyártó állítása szerint sokkal jobban teljesítenek, mint a hagyományos, Mac-hez készített ramok, amelyek jelenleg upgrade formájában érhetőek el a noteszgépekhez.

A Corsair 4 GB-os memória csomagja 2 GB-os DDR2-es memória modulokat tartalmaz, amelyek 4-4-4-12-es időzítésekkel szállnak harcba a többi gyártó Mac noteszgépekhez kínált termékeivel. A Corsair számos tesztet futtatott le az új modulokkal felvértezett noteszgépeken, ezek között a programok között az alábbiak szerepeltek:

[list type="unordered"]

[*]Adobe Premier: videó importálás 

[*]Adobe Photoshop: fénykép tömörítés 

[*]XBench: memória teszt

[*]VMware Fusion: Vista tesztek

[*]Apple BootCamp: Vista tesztek

[/list]

A fenti tesztekben a Corsair új, alacsony időzítéssel rendelkező modulokból álló 4 GB-os csomagja átlagosan 28%-kal jobb teljesítményt ért el, mint a többi gyártó hagyományos moduljai. A 2 GB-os, DDR2-667 MHz-es órajelen üzemelő újdonságok speciális SPD (ESerial Presence Detect) karakterisztikával vannak ellátva, így a Mac konfigurációk a modulokat a különböző alkalmazások igényeinek megfelelően optimalizálhatják - állítja a gyártó.

A Corsair VSA4GSDSKIT667C4 típusjelzéssel ellátott új memóriacsomagja kifejezetten a Mac-es felhasználók számára készült, a 2 darab 2 GB-os modulból álló csomag hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban is. A nem mindennapi kit ára a jelenlegi információk szerint 160 dollár körül fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward