GX tápegységekkel jelentkezik a Cooler Master

A Cooler Master tápegység családja hamarosan egy új sorozattal bővül, amely a GX, vagy hosszabb nevén a  Gamer eXtreme nevet viseli. A friss szériában egyelőre csak kétféle tápegység lesz jelen, amelyek a jelenleg is forgalomban lévő Extreme Power Plus modellek továbbfejlesztett, extra támogatásokkal ellátott változatainak minősülnek.

GX tápegységekkel jelentkezik a Cooler Master

A Cooler Master tápegység családja hamarosan egy új sorozattal bővül, amely a GX, vagy hosszabb nevén a  Gamer eXtreme nevet viseli. A friss szériában egyelőre csak kétféle tápegység lesz, amelyek a jelenleg is forgalomban lévő Extreme Power Plus modellek továbbfejlesztett, extrákkal ellátott változatai lesznek.

A GX sorozatban heteken belül megjelenhet egy 650W-os, illetve egy 750W-os tápegység, amelyek mindketten rendelkeznek 80Plus minősítéssel, hatásfokuk 85% körül helyezkedik el. A kifejezetten a játékos társadalom számára készített tápok NVIDIA SLI minősítéssel is büszkélkednek és egyetlen 12V-os tápágon akár 60 amperes áramerősség leadására is képesek, de ez SLI ready egységeknél nem egy szokatlan tulajdonság. A friss modellek nem moduláris, hanem hagyományos felépítéssel büszkélkednek, azaz a felesleges tápvezetékek lecsatolására nincs lehetőség.

A Cooler Master illetékesei egyelőre nem szolgáltak bővebb információkkal a tápegységek specifikációival kapcsolatban. Ami biztos, az az, hogy a gyártó öt év garanciát vállal majd a GX sorozatú modellekre. Specifikációkról ugyan nem érkeztek hírek, de egy érdekes videót azért készítettek a tápegységekről, pontosabban a 750W-os modellről, amellyel egy M3-as verseny BMW-t próbáltak beindítani. Hogy ez sikerült-e, arról az alábbi videó számol be. 

                              

A videón látottak kipróbálásából eredő károkért sem mi, sem a készítők nem vállalnak felelősséget!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward