Gondok az SP3 és az SP1 webes szereplése körül

Gondok az SP3 és az SP1 webes szereplése körül

Ugyan a tegnapi naptól kezdve már elérhető volt a Windows XP harmadik szervizcsomagja a download.windowsupdate.com domainen keresztül, mostanra kisebb-nagyobb problémák miatt a vállalat úgy döntött, hogy a szervizcsomag webes debütálását elhalasztja.

Chris Keroack (Microsoft Seviceability Release Manager) a TechNet fórumán egy hozzászólásban fejtette ki a probléma lényegét, amely a Microsoft Dynamics Retail Management System és a Windows XP SP3, valamint a Windows Vista SP1 között áll fenn. A szoftvert nagyrészt kis- és középvállalatok alkalmazzák.

Galéria megnyitása

"Annak érdekében, hogy biztosak legyünk afelől, hogy a vásárlóinknak a lehető legjobb élményben részesülnek, úgy döntöttük, hogy a Windows XP SP3-as javítócsomagjának webes megjelenését elhalasztjuk." - fejtette ki Keroack. "Már dolgozunk egy szűrő alkalmazás készítésén, amely a Windows Update számára megakadályozza, hogy a szervizcsomagokat felajánlja azon rendszereknek, amelyek a Microsoft Dynamics RMS-t  futtatják."

A legfrissebb tervek szerint a Microsoft akkor teszi újból elérhetővé az SP3-as javítócsomagot, amikor a szűrő már készen áll, de ezzel együtt egy javítást is készítenek a kompatibilitási problémára, így a Microsoft Dynamics RMS felhasználók majd csak később juthatnak hozzá az SP3-as javítócsomaghoz. A hiba egyébként a Windows Vista SP1-es szervizcsomagja és a Microsoft Dynamics RMS között is fennáll. Ezzel egy időben a Microsoft szóvivője a ZDNet-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy a probléma miatt a Vista SP1-es javítócsomagjának automatikus elérhetőségét átmenetileg szüneteltetik, de manuális módon a Windows Update-en keresztül továbbra is hozzájuthatnak a felhasználók.

A vállalat szerint a Microsoft Dynamics RMS szoftvert futtató felhasználók számára egyelőre kerülni kell az SP3 (XP) és SP1 (Vista) telepítését.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap