GF100 háromutas SLI konfigurációban, videóval

Az Nvidia a várakozásoknak megfelelően magával hozott néhány GF100-as videokártyát az idei CES-re, amelyeket egy-, illetve többkártyás rendszerek építéséhez használt fel. Nemrégiben már bemutattunk egy GF100-as videokártyával ellátott rendszert, ám most újabb képek és egy videó is érkezett, amelyek egy háromutas GeForce100 SLI konfiguráció képességeiről adnak némi információt. Sokat sajnos nem.

GF100 háromutas SLI konfigurációban, videóval

Az Nvidia a várakozásoknak megfelelően magával hozott néhány GF100-as videokártyát az idei CES-re, amelyeket egy-, illetve többkártyás rendszerek építéséhez használt fel. Nemrégiben már bemutattunk egy egyetlen GF100-as videokártyával ellátott rendszert, ám most újabb képek és egy videó is érkezett, amelyek egy háromutas GeForce100 SLI konfiguráció képességeiről adnak némi információt. Sokat sajnos nem.

A következő generációs GeForce-okkal kapcsolatban az Nvidia nagyon-nagyon titkolódzik: mindezidáig még semmiféle részletről nem rántották le a leplet, így a specifikációkat és a pontos megjelenést illetően továbbra is sötétben kell tapogatóznunk. A rendezvény alkalmával bemutatott háromutas SLI konfiguráció egyébként folyadékhűtő rendszert is magában foglalt, az alkatrészeknek pedig a Maingear Shift névre keresztelt háza adott helyet. A tesztgép belsejében a videokártyákon kívül egy X58-as alaplap és egy Core i7-es processzor teljesített szolgálatot.

Ahogy az a képeken is látszik, a GF100-as videokártyák nincsenek olyan jól eleresztve videó kimenetekkel, mint Radeon HD 5800-as társaik: a termékek csak két darab DVI és egy HDMI portot hordoznak magukon. Ezek a csatlakozók tulajdonképpen bőségesen elegendőek lesznek három LCD monitor egyidejű működtetéséhez, illetve a 3D Vision Surround technológia által nyújtott felhasználói élmény átéléséhez.

A GF100, azaz a Fermi alapú újdonságok változatlanul az idei év első negyedévében debütál, így az elkövetkező hetek folyamán már remélhetőleg elkezdenek kiszivárogni az újdonságok specifikációival kapcsolatos részletek sőt, remélhetőleg a termékek árai is kiderülhetnek. Egyéb információ érkezésekor természetesen jelentkezünk.

[bold]Az alábbi videón egy kis bemutatót láthatunk, de persze a sebességről most sincs semmi konkrét.

[/bold]

                                   

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward