GeForce GTX 360 és GTX 380 tesztek?

Az Nvidia DirectX 11-es támogatással ellátott videokártyái valamikor a következő év első negyedévében debütálhatnak a nagyközönség előtt, így még kell némi idő, míg kereskedelmi forgalomban is megvásárolhatóak lesznek. A gyártó néha-néha felkavarja az állóvizet egy-egy kijelentésével vagy fotójával, ám ezt leszámítva gyakorlatilag sötétben tapogatóztunk azzal kapcsolatban, hogy a termékek pontosan milyen teljesítménnyel rendelkezhetnek majd a rivális megoldásaival szemben. Most ennek látszólag vége, ugyanis hivatalosnak tűnő, belső felhasználásra szánt dokumentumok szivárogtak ki, amelyek a GeForce GTX 360-as és GTX 380-as újdonságok teljesítményéről adnak némi képet.

GeForce GTX 360 és GTX 380 tesztek?

Az Nvidia DirectX 11-es támogatással ellátott videokártyái valamikor a következő év első negyedévében debütálhatnak a nagyközönség előtt, így még kell némi idő, míg kereskedelmi forgalomban is megvásárolhatóak lesznek. A gyártó néha-néha felkavarja az állóvizet egy-egy kijelentésével vagy fotójával, ám ezt leszámítva gyakorlatilag sötétben tapogatóztunk azzal kapcsolatban, hogy a termékek pontosan milyen teljesítménnyel rendelkezhetnek majd a rivális megoldásaival szemben. Most ennek látszólag vége, ugyanis hivatalosnak tűnő, belső felhasználásra szánt dokumentumok szivárogtak ki, amelyek a GeForce GTX 360-as és GTX 380-as újdonságok teljesítményéről adnak némi képet (persze, ahogy az ilyenkor lenni szokott, főleg az eredményeket elnézve, lehet nem is véletlenül "szivárgott" ki az anyag).

Galéria megnyitása

Mivel korai tesztekről van szó és a hivatalos dizájnt egy haladó felhasználói is tudja utánozni a megfelelő programok használatával, így a fenti és a lenti képeket, pontosabban diagramokat érdemes erős fenntartásokkal kezelni. A tesztek a kártyák Far Cry 2, Resident Evil 5 és STALKER Clear Sky alatti teljesítményét próbálják bemutatni.

Galéria megnyitása

Az eredményeket - mivel azok hitelessége erősen megkérdőjelezhető - egyelőre nem kívánjuk komolyabban kommentálni, mindössze  az érdekesség kedvéért mutatjuk be őket.

Galéria megnyitása

Nos, ki mit gondol?

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap