GeForce GTX 295 teszteredmények

Az Nvidia új, két GPU-val felszerelt videokártyájáról egyelőre csak néhány kép jelent meg, de a termék specifikációival kapcsolatban eddig még csak néhány pici információmorzsa jelent meg. Az IT168 munkatársai hozzájutottak egy GeForce GTX295-ös kártyához, amelynek specifikációiról az alábbi pár sorban olvashatunk, de természetesen az előzetes tesztek sem maradnak el.

GeForce GTX 295 teszteredmények

Az Nvidia új, két GPU-val felszerelt videokártyájáról egyelőre csak pár kép jelent meg, de a termék specifikációival kapcsolatban eddig még csak néhány pici információmorzsa jelent meg. Az IT168 munkatársai hozzájutottak egy GeForce GTX295-ös kártyához, amelynek specifikációiról az alábbi pár sorban olvashatunk, és természetesen az előzetes tesztek sem maradnak el.

A nem hivatalos teszt és információk alapján úgy tűnik, hogy a GeForce GTX 295-ös újdonság két darab 55 nm-es GT200-as GPU-val lesz ellátva, amelyek egyenként 240 darab stream processzort hordoznak magukban. A termékek  GPU-ja 576 MHz-en, míg az 1792 MB-nyi fedélzeti memória 1998 MHz-en ketyeg majd. A memória interfész grafikus processzoronként 448 bites lesz, a shaderek órajele pedig 1242 MHz-es. A kártyán található GPU-k egyenként 28 darab ROP egységet és 80 darab textúra címző/szűrő egységet tartalmaznak. Az újdonság 289W-os TDP-vel bír, kétslotos hűtéssel, valamint egy hat tűs és egy nyolc tűs PCI Express tápcsatlakozóval érkezik.

A tesztben a  Call of Duty: World at War, Fallout 3, Far Cry 2, Left 4 Dead, és Dead Space játékok segítségével próbálták összehasonlítani a GeForce GTX 295-ös és a Radeon HD 4870 X2-es termékek teljesítményét, a képek magukért beszélnek:

Fontos, hogy mint mindig, az előzetes teszt eredményeit illik távolságtartóan kezelni, főleg, hogy van eredmény amely erősen megkérdőjelezhető. A GeForce GTX 295-ös, két GPU-val ellátott kártya 2009 január 8-án mutatkozik be a nagyközönség előtt, a termék várható végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward