GeForce GTX 285 és GTX 295 vízhűtő blokkok

Az Nvidia legfrissebb, 55 nm-es GPU-val ellátott csúcskártyái még csak nemrégiben debütáltak, a német székhellyel rendelkező gyártó, az aqua computer máris elkészítette a hozzájuk való, minőségi vízhűtő blokkokat. A kártyákhoz kínált termékek önmagukban még nem elegendőek, használatukhoz rendelkeznünk kell komplett folyadékhűtő rendszerrel, ugyanis a csomag nem tartalmaz vízpumpát, csöveket és hőleadó radiátort sem.

GeForce GTX 285 és GTX 295 vízhűtő blokkok

Az Nvidia legfrissebb, 55 nm-es GPU-val ellátott csúcskártyái még csak nemrégiben debütáltak, ám a német székhellyel rendelkező gyártó, az aqua computer máris elkészítette a hozzájuk való, minőségi vízhűtő blokkokat. A kártyákhoz kínált termékek önmagukban még nem elegendőek, használatukhoz rendelkeznünk kell komplett folyadékhűtő rendszerrel, ugyanis a csomag nem tartalmaz vízpumpát, csöveket és hőleadó radiátort sem.

A GeForce GTX 285-ös és GeForce GTX 295-ös modellekhez tervezett vízhűtő blokkok minőségi, nagytisztaságú rézből készültek és tökéletes hűtést biztosítanak az egy- és a két GPU-val ellátott termékekhez. A GeForce GTX 295-ös, két nyomtatott áramköri lapból álló modellhez kifejlesztett hűtőblokk a gyártó közleménye szerint a meglévő vízhűtő rendszerekbe a víz áramlását tekintve sorosan, vagy párhuzamosan bekötve is használható, utóbbi módhoz egy "T" csatlakozó alkalmazására is szükség van. A hűtő 1/4 hüvelykes csatlakozók segítségével fogadja a vízhűtő rendszer csöveit. A blokk a hét folyamán kerül forgalomba, ám várható végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

A második blokk az Nvidia egy GPU-s csúcskártyájához, a GeForce GTX 285-ös változathoz készült. Maga a blokk mindössze 8 mm-es vastagsággal bír, a nagytestvér aquafrax GT295-höz hasonlóan ez a termék is 99,9%-os tisztaságú réz felhasználásával készül és 1/4 hüvelykes cső csatlakozókat tartalmaz. A réz mellett rozsdamentes acélt és plexit is felhasznált a termék előállításához a német vállalat. A január 15-én megjelenő GeForce GTX 285-ös modellhez passzoló blokk várhatóan 89,90 eurós áron lesz elérhető. A termék a vállalat állítása szerint szintén a hét folyamán kerülhet a boltok polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward