GeForce GTX 285 a Gigabyte kínálatában

Az idei év elején számos új videokártyával száll harcba az Nvidia a rivális AMD megoldásaival szemben. A kártyákkal kapcsolatban az elmúlt hetek folyamán már számtalan információ látott napvilágot, így hivatalos tesztek keretein belül megismerhettük a két GPU-val ellátott GeForce GTX 295-öt, de az Inno3D és az EVGA 55 nm-es GeForce GTX 260-as kártyáiról is szolgáltunk némi információval. Most a család egy másik tagjáról érkeztek hírek: Hongkongban már néhány helyen kapható a GeForce GTX 285-ös modell, pedig az új kártyák hivatalosan majd csak a jövő hét folyamán megrendezésre kerülő CES (Consumer Electronics Show) alkalmával indulnak hódító útjukra.

GeForce GTX 285 a Gigabyte kínálatában

Az idei év elején számos új videokártyával száll harcba az Nvidia a rivális AMD megoldásaival szemben. A kártyákkal kapcsolatban az elmúlt hetek folyamán már számtalan információ látott napvilágot, így hivatalos tesztek keretein belül megismerhettük a két GPU-val ellátott GeForce GTX 295-öt, sőt, azt is láthattuk, hogy mire képes az újdonság SLI-módban, de az Inno3D és az EVGA 55 nm-es GeForce GTX 260-as kártyáiról is szolgáltunk némi információval. Most a család egy másik tagjáról érkeztek hírek: Hongkongban már néhány helyen kapható a GeForce GTX 285-ös modell, pedig ez a modell, valamint az új kártyák mindegyike hivatalosan majd csak a jövő hét folyamán megrendezésre kerülő CES (Consumer Electronics Show) alkalmával indulnak hódító útjukra.

Galéria megnyitása

Az új, GeForce GTX 285-ös modell tulajdonképpen a GeForce GTX 280-as példány 55 nm-es GPU-val ellátott változata. A fenti képen látható újdonság a Gigabyte műhelyében készült, a termék GV-N285-1GH-B típusjelzéssel kerül hamarosan a boltok polcaira. A Gigabyte kártyája 55 nm-es G200b GPU-val van felvértezve, amely 240 darab stream processzort tartalmaz. A GPU 80 darab textúra szűrő, 80 darab textúra címező és 32 darab ROP (Raster Operations Unit) egységgel bír. A shaderek 1476 MHz-en, a GPU pedig 648 MHz-en ketyeg, a kártyán található 1 GB-nyi GDDR3-as memória órajele 2484 MHz.

A terméket Hongkongban egyes helyeken 412,8 amerikai dollárnak megfelelő hongkongi dollárért lehet megvásárolni, ami nagyjából 296,3 eurós összeget jelent.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap