GeForce Go 8800M GTX az Nvidiától

Az NVIDIA-ról minden elmondható, kivéve azt, hogy a vállalat nyugodtan ül a babérjain. A cég nemrégiben dobta piacra a 8800 GT kódnévre hallgató videokártyáit, ám a hírek szerint a 8800-as sorozat hamarosan elérhető lesz notebookokhoz is, mobil változatban. Az értesülések szerint a GeForce 8800-as család első mobil tagja GeForce 8800M Go GTX névvel várja, hogy megjelenhessen.

GeForce Go 8800M GTX az Nvidiától

Az NVIDIA-ról minden elmondható, kivéve azt, hogy a vállalat nyugodtan ül a babérjain. A cég nemrégiben dobta piacra a 8800 GT kódnévre hallgató videokártyáit, ám a hírek szerint a 8800-as sorozat hamarosan elérhető lesz notebookokhoz is, mobil változatban. Az értesülések szerint a GeForce 8800-as család első mobil tagja GeForce Go 8800M GTX névvel várja, hogy megjelenhessen.

Galéria megnyitása

Holott az NVIDIA még nem jelentette be legújabb mobil videó vezérlőinek érkezését, a NotebookReview már beszámolt róla, hogy az Alienware két notebookjában már GeForce Go 8800M GTX videó vezérlő lapul: az egyik termék Area-51 M15x, míg a másik Area-51 M17x típusjelzéssel rendelkezik. A Notebook Review-nek köszönhetően már vannak információk a GeForce 8800M GTX specifikációival kapcsolatban: az újdonság 96 darab stream processzort tartalmaz, amelyek 1250 MHz-en üzemelnek, a mag órajele 500 MHz, az 512 MB memória 800 MHz-es órajellel büszkélkedik. A GPU és a memória között 256 bites memória interfészen keresztül áramlanak az "adatok".

A 256 bites memória interfészről ítélve erősen valószínű, hogy az új mobil videó vezérlő G92-es GPU-val rendelkezik, mint a nemrégiben megjelent 8800 GT, a mobil változat viszont kevesebb stream egységet tartalmaz, illetve alacsonyabb órajeleken üzemel, mint asztali társa.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap