GeCube HD 4550: alacsony profil, passzív hűtő

A HTPC piac a videokártya gyártó nagyvállalatok számára is egyre fontosabb, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy sorra jelennek meg az alacsony profillal és passzív hűtéssel ellátott termékek, amelyek ideális választásnak bizonyulhatnak egy csendes gép, vagy egy házimozi PC összeállításakor.

GeCube HD 4550: alacsony profil, passzív hűtő

A HTPC piac a videokártya gyártó nagyvállalatok számára is egyre fontosabb. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy sorra jelennek meg az alacsony profillal és passzív hűtéssel ellátott termékek, amelyek ideális választásnak bizonyulhatnak egy csendes gép, vagy egy házimozi PC összeállításakor.

A legfrissebb terméket, amely a fent említett kritériumoknak maradéktalanul megfelel, a GeCube mérnökei készítették el. A gyártó GC-HD4550LP3-E3-as típusjelzéssel ellátott videokártyája alacsony profillal és rézből készült, passzív hűtővel érkezik a felhasználók nagy-nagy örömére. A hűtő alatt egy Radeon HD 4550-es termék lapul, amely egy 55 nm-es csíkszélességű RV710-es GPU-val van felszerelve. A grafikus processzorban összesen 80 darab shader teljesít szolgálatot, maga a GPU 64 bites adatsín segítségével kapcsolódik a memóriához. A DirectX 10.1-es támogatással is ellátott újdonság 512 MB-nyi GDDR3-as memóriát hordoz magán, a chipek órajele 800 MHz. A grafikus processzor 600 MHz-en ketyeg, a kártya kimenetei között Dsub, DVI és az elmaradhatatlan HDMI port is megtalálható.

A GeCube GC-HD4550LP3-E3 várhatóan rövid időn belül megjelenik kereskedelmi forgalomban, a termék ára a várakozások szerint valamivel 50 euró alatt fog alakulni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward