Full HD videószerkesztés GPU gyorsítással

A GPU gyorsítás mellett üzemelő szoftverek egyre nagyobb mennyiségben vannak jelen a piacon. A különböző válallatok számos olyan videó kódoló programot kínálnak, amely a GPU nyers erejét veszi igénybe egy videó transzkódolásához, no de mi van akkor, ha szerkeszteni is szeretnénk az adott anyagot? A LoiLo szakemberei pontosan erre találták ki a Super LoiLoScope Mars névre keresztelt alkalmazást, amely 69 dolláros áráért cserébe felhasználóbarát kezelőfelülettel áll a felhasználók rendelkezésére: a szoftver a HD videók szerkesztéséhez és kódolásához egyaránt képes kiaknázni a GPU-ban rejlő lehetőségeket.

Full HD videószerkesztés GPU gyorsítással

A GPU gyorsítás mellett üzemelő szoftverek egyre nagyobb mennyiségben vannak jelen a piacon. A különböző vállalatok számos olyan videó kódoló programot kínálnak, amely a GPU nyers erejét veszi igénybe egy videó transzkódolásához, no de mi van akkor, ha szerkeszteni is szeretnénk az adott anyagot? A LoiLo szakemberei pontosan erre találták ki a Super LoiLoScope Mars névre keresztelt alkalmazást, amely 69 dolláros áráért cserébe felhasználóbarát kezelőfelülettel áll a felhasználók rendelkezésére: a szoftver a HD videók szerkesztéséhez és kódolásához egyaránt képes kiaknázni a GPU-ban rejlő lehetőségeket.

Az alkalmazás működéséről egyszerűbb, ha egy videót mutatunk, amely többet ér ezer szónál. Mivel egy japán gyártóról van szó, így ennek megfelelően a japán stílus jegyeit hordozza magán mind a zene, mind pedig a videó (animált figurák, érdekes zene).

                                  

A szoftver technikai hátterével kapcsolatban az Nvidia weboldalán található bővebb információ, amelyből kiderül, hogy az alkalmazás GPU gyorsítás mellett képes H.264-es videók kódolására, valamint 1920 x 1080 pixeles felbontású AVCHD videók szerkesztésére és lejátszására. Az Nvidia CUDA támogatással ellátott kártyáin a hagyományoshoz képest 10-szer gyorsabb a videó feldolgozása, pontosabban kódolása - állítja a közlemény. Az alkalmazás MP4, iPod, PSP, AVCHD és Youtube HD fájlok szerkesztésére és kódolására képes.

Az érdeklődők a szoftver próbaverzióját a LoiLo weblapjáról tölthetik le. A trial csak hagyományos felbontásban engedi a videók mentését, azokra is vízjelet helyez el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward