Frissül és tovább késik az Eee Keyboard PC

Az ASUS billentyűzet-számítógépe, azaz az Eee Keyboard PC már számtalan esetben késett és nincs ez másképp most sem. A gyártó legfrissebb tervei szerint idén már biztosan nem kerül forgalomba a különleges szerkezet, ennek oka pedig az, hogy kisebb módosításokat végeznek rajta, hogy megjelenésekor a lehet legtökéletesebb legyen.

Frissül és tovább késik az Eee Keyboard PC

Az ASUS billentyűzet-számítógépe, azaz az Eee Keyboard PC már számtalan esetben késett és nincs ez másképp most sem. A gyártó legfrissebb tervei szerint idén már biztosan nem kerül forgalomba a különleges szerkezet, ennek oka pedig az, hogy kisebb módosításokat végeznek rajta, hogy megjelenésekor a lehető legtökéletesebb legyen.

Galéria megnyitása
Az Eee Keyboard PC először még az idei év elején, a januári CES (Consumer Electronics Show) alkalmával mutatkozott be a nagyközönség előtt. Ez alkalommal egyáltalán nem probléma, hogy a gyártó elhalasztja a piacra dobást, ugyanis fontos frissítéseket eszközöl a termék esetében. Az első változás az lesz, hogy az Eee Keyboard PC a beépített 5 hüvelykes képátlójú rezisztív érintőkijelzője helyett egy azonos mérettel és natív felbontással (800x480) rendelkező kapacitív érintőkijelzőt kap, amely rugalmasabban és gyorsabban reagál az érintésekre. A másik újítás a WiFi kapcsolatot érinti: a vállalat belső antenna helyett  külső antennát fog használni a termék esetében, így a jelerősség és a stabilitás lényegesen jobb lesz.

Sajnos egyéb hardver specifikációk tekintetében nem változik a készülék. A gyártó továbbra is 1,6 GHz-es Atom N270-es processzorral, 1 GB-nyi rendszermemóriával, 16 vagy 32 GB-os adattároló kapacitást kínáló SSD meghajtóval és GMA 950-es integrált videó vezérlővel szeretné piacra dobni 2010 elején a terméket, ami ezekkel a specifikációkkal már egyáltalán nem lesz olyan ütőképes, mint egy évvel ezelőtt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap