Friss adattárolók SanDisk-módra

A SanDisk egy új SSD meghajtó családdal, valamint egy friss, 64 GB-os adattároló kapacitást kínáló SDXC kártyával jelentkezik az észak-amerikai és az európai piacokon.

Friss adattárolók SanDisk-módra

A SanDisk egy új SSD meghajtó családdal, valamint egy friss, 64 GB-os adattároló kapacitást kínáló SDXC kártyával jelentkezik az észak-amerikai és az európai piacokon.

Jönnek a G3-as SSD meghajtók

A múlt hónapban bejelentett 2,5 hüvelykes G3-as SSD meghajtók 60 GB-os és 120 GB-os adattároló kapacitást kínáló változatokban kerülnek a boltok polcaira. A termékek MLC típusú NAND Flash chipekre épülnek, és SATA 3 Gbps-os csatolófelület segítségével kapcsolódnak az asztali- vagy mobil konfigurációkhoz. Az újdonságok 2 millió órán át képesek meghibásodás nélkül üzemelni és rendelkeznek TRIM támogatással is, ami segít az írási ciklusok optimalizálásában, valamint abban, hogy az SSD az idő múlásával se "lassuljon be". Az új meghajtók 220 MB/s-os maximális olvasási, illetve 120 MB-os maximális írási sebességet kínálnak és fel vannak vértezve az ExtremeFFS flash menedzsment rendszerrel is, amely segít a véletlenszerű írási sebesség növelésében.

A 60 GB-os és 120 GB-os G3-as SSD meghajtókra 10 év garanciát vállal a SanDisk, az egységek sorrendben 230 dollárba és 400 dollárba kerülnek.

64 GB-os SDXC memóriakártya is érkezik

A gyártó termékpalettája egy 64 GB-os SDXC memóriakártyával is bővült, amely tulajdonképpen a SanDisk első SDXC megoldása. Az Ultra sorozatú memória kártya Class 4-es sebességosztályba tartozik, azaz 15 MB/s-os adatátviteli sebességet kínál. A termék már az SD 3.0-s szabványra épül és exFAT fájlrendszer segítségével üzemel.

Az újdonságra – amit a gyártó HD videókamerákba és fényképezőgépekbe szán – élettartam-garancia vonatkozik. A 64 GB-os SanDisk SDXC adattároló ára 350 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward