Forradalmi ledes projektor 1000 lumenes fényerővel

Forradalmi ledes projektor 1000 lumenes fényerővel

A projektorok egyik gyenge pontja, hogy az általuk használt izzók élettartama nem túl hosszú, cseréjük pedig igen költséges mulatság. Ennek hamarosan vége, ugyanis a piacon, ha lassan is, de kezdenek elterjedni a ledes projektorok, amelyeknél a fényforrás már sokkal tovább képes üzemelni alacsonyabb hőtermelés és fogyasztás mellett. A Samsung további lépéseket tett a technológia elterjedésének ügyében: a gyártó bejelentette legfrissebb termékét, amely a világ első olyan ledes projektora, ami 1000 ANSI lumenes fényerőt kínál.

A vállalat az újdonságot főleg irodai és üzleti felhasználóknak ajánlja, de otthoni felhasználók számára is vonzó megoldás lehet, amennyiben ajánlott végfelhasználói ára kedvezően alakul. Az SP-F10M típusjelzéssel ellátott projektor ledes fényforrása a gyártó állítása szerint 30000 üzemórán át képes működni, ami napi négyórás használattal számolva nagyjából 20 éves élettartamot jelent, ami bizony igen-igen jól hangzik. A Samsung friss megoldása USB portot is tartalmaz, a készülék szoftvere a Microsoft Office és Adobe PDF fájlok kezelésére is képes, így a fájlokat pendrive-ra másolva azonnal le is játszhatjuk azokat, így nincs szükség a notebook projektorra csatlakoztatásához.

A mérföldkőnek számító újdonság fényerejének köszönhetően nem kell korom sötétnek lennie a helységben ahhoz, hogy a prezentációk érdemben megtekinthetőek legyenek. Az ígéretes újdonság pontos megjelenésével és várható végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward