EVO_Blue tápegységek a Thermaltake-től

A Thermaltake mérnökei egy új tápegység családot készítetek, amelynek tagjai az EVO-Blue típusjelzést viselik. Az új sorozatnak három tagja van: a termékek között 500W-os, 600W-os és 700W-os modelleket találunk, amelyek sorrendben 550W-os, 650W-os és 750W-os csúcsteljesítmény leadására képesek. Mindhárom tápegység egyetlen +12V-os fázissal áll a rendszerek rendelkezésére, plusz mindegyiküknél 14 cm-es átmérőjű, rendkívül halkan üzemelő golyóscsapágyas ventilátor gondoskodik az alkatrészek hűtéséről. A légkeverő egyébként a közlemény szerint többszínű (piros/zöld/kék) leddel is el van látva. A tápegységek esetében a moduláris kábelelrendezés is alap tulajdonságnak minősül.

EVO_Blue tápegységek a Thermaltake-től

A Thermaltake mérnökei egy új tápegység családot készítetek, amelynek tagjai az EVO-Blue típusjelzést viselik. A termékek között 500W-os, 600W-os és 700W-os modelleket találunk, amelyek sorrendben 550W-os, 650W-os és 750W-os csúcsteljesítmény leadására képesek. Mindhárom tápegység egyetlen +12V-os fázissal áll a rendszerek rendelkezésére, plusz mindegyiküknél 14 cm-es átmérőjű, rendkívül halkan üzemelő golyóscsapágyas ventilátor gondoskodik az alkatrészek hűtéséről. A légkeverő egyébként a közlemény szerint többszínű (piros/zöld/kék) leddel is el van látva. A tápegységek esetében a moduláris kábelelrendezés is alap tulajdonságnak minősül.

A tápegység igényes és innovatív felépítésének köszönhetően hozza a gyártótól már elvárható szintet mind minőségben, mind pedig megbízhatóságban. A moduláris kábelek csatlakozói mögül kék led fénye szűrődik ki, amely különleges hangulatot kölcsönöz. A tápegységek mindegyike 75%-os hatásfokkal üzemel teljes terhelés mellett és minden modell rendelkezik aktív PFC támogatással is. Az 550W-os változat esetében 36A, a 650W-os terméknél 48A, míg a 750W-os verziónál 56A áramerősség folyhat a +12V-os ágon. Csatlakozók tekintetében a 750W-os terméken két darab hat tűs és két darab 8 tűs PCI Express tápcsatlakozó áll rendelkezésre, amelyek segítségével két- és háromutas SLI vagy Crossfire X konfigurációk építésére van lehetőség. A másik két modellnél 4 helyett már csak három darab PCI Express tápcsatlakozó áll rendelkezésre. A SATA tápkábelek száma a 650W-os és 750W-os tápegységeknél 6 darab, míg az 550W-os modell esetében csak 4 darab.

Az ATX 12V 2.3-as és EPS 12V 2.91-es szabványoknak is megfelelő tápegységek a gyártó állítása szerint tökéletes kompatibilitást kínálnak a jelenleg forgalomban lévő rendszerek számára. A termékek túlfeszültség, túláram és rövidzár elleni védelemmel egyaránt el vannak látva, a tápegységek a gyártó állítása szerint 100 000 üzemórán át képesek meghibásodás nélkül működni. Az EVO_Blue sorozatú modellekre öt év garancia jár majd, az új jövevények ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward