Evercool Transformer 4 HSF: új CPU hűtő

Az Everecool mérnökei egy új processzorhűtővel jelentkeznek a piacon: a termék a Transformer 4 GSF típusjelzést viseli. A hűtőn összesen 4 darab heat pipe foglal helyet, amelyek a DHT névre keresztelt eljárás segítségével, azaz közvetlenül érintkeznek az adott processzor felületével a még hatékonyabb hőleadás érdekében.

Evercool Transformer 4 HSF: új CPU hűtő

Az Everecool mérnökei egy új processzorhűtővel jelentkeznek a piacon: a termék a Transformer 4 GSF típusjelzést viseli. A hűtőn összesen 4 darab heat pipe foglal helyet, amelyek közvetlenül érintkeznek az adott processzor felületével a még hatékonyabb hőleadás érdekében.

A 8 mm-es átmérővel rendelkező heat pipe-okból összesen négy darab található a rendszerben, ezek U alakúra vannak hajlítva. A heat pipe-ok a processzor által termelt hőt a sűrűn lamellázott alumínium felsőrészhez juttatják el. A terméken összesen két darab 120 mm-es ventilátor található , amelyek rendkívül gyorsan és hatékonyan távolítják el a meleget a lamellákról.

Az Evercool újdonsága 130 x 122 x 160 mm-es méretekkel rendelkezik, a termék nem mondható pehelysúlyúnak: egészen pontosan 843 grammot nyom a mérlegen. A processzorhűtőn elhelyezett ventilátorok 38 CFM levegőmozgatás és percenkénti 1000-es fordulatszám mellett üzemelnek, zajszintjük az említett fordulatszámon mindössze 21 dB(A). Az új hűtő Intel LGA-775-ös és LGA-1366-os, valamint AMD Socket 754-es, 939-es, AM2-es, AM2+-os és AM3-as processzorfoglalatokhoz egyaránt használható, azaz a hűtő minden túlzás nélkül univerzálisnak mondható.. A termék hamarosan elérhető lesz a boltok polcain, ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward