Érkezik az EIZO FlexScan SX2462W

Az EIZO neve a monitorpiacon nem is annyira az átlag felhasználók, hanem inkább a profi, képszerkesztéssel, kiadványszerkesztéssel és egyéb grafikai munkával foglalkozó felhasználók körében ismert. A vállalat FlexScan LCD monitor sorozatában számos modell van jelen, amelyek a fent említett szakemberek, illetve egyes modellek akár még a játékosok számára is kitűnő választásnak minősülnek. A gyártó most egy új LCD monitort mutatott be: a termék a FlexScan SX2462W típusjelzést viseli.

Érkezik az EIZO FlexScan SX2462W

Az EIZO neve a monitorpiacon nem is annyira az átlag felhasználók, hanem inkább a professzionális, képszerkesztéssel, kiadványszerkesztéssel és egyéb grafikai munkával foglalkozó felhasználók körében ismert. A gyártó most egy új LCD monitort mutatott be: a termék a FlexScan SX2462W típusjelzést viseli.

A 24,1 hüvelykes képátlóval rendelkező modell 16:10-es képaránnyal és 1920 x 1200 pixeles natív felbontással büszkélkedik. Az újdonságban egy újfajta, IPS családba tartozó, 0,270 mm-es képpont távolsággal rendelkező LCD panel foglal helyet, amely szürkéből szürkébe történő átmenet esetén 5 ms-os, egyébként pedig 13 ms-os válaszidővel bír. A panel 850:1 kontrasztaránnyal és 270 cd/m2-es fényerővel érkezik, a megjeleníthető színárnyalatok 98%-ban fedik az Adobe RGB színterét. A panel egyébként 178 fokos függőleges- és 178 fokos vízszintes betekintési szöggel büszkélkedik.

A FlexScan SX2462W a gyártó közleménye szerint fekete (SX2462W-BK) és szürke (SX2462W-GY) színekben lesz elérhető, a terméken bemenetek tekintetében kettő darab DVI port, valamint egy 1.1a verziójú DisplayPort csatlakozó van jelen,. Ezeken felül két USB 2.0-s portot is kínál az újdonság.  Az 566 x 456-538 x 230 mm-es méretekkel rendelkező monitor súlya 7,1 Kg, működés közben 95W-ot, míg készenléti állapotban mindössze 0,9W-ot fogyaszt. Az EIZO friss megoldása a VESA szabványnak megfelelően elhelyezkedő furatoknak köszönhetően akár falra, vagy tartókonzolra is szerelhető (100mm x 100mm). A monitor talpazatának köszönhetően a kijelző felfelé az alaphelyzethez képest 82 milliméternyit emelhető, sőt, 40 fokban dönthető is, illetve jobbra és balra 35-35 fokban elfordítható.

A kijelző rendelkezik a Pivot, vagy más néven a portré mód támogatásával is, azaz a megjelenítő 90 fokban elforgatható. A friss modell Japánban már elérhető, ott a termékért 1100 dollárnak megfelelő jent kérnek el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward