Energiatakarékos az új FlexScan EV2333W-H

Az Eizo LCD monitorcsaládjában a professzionális szintű felhasználók számos érdekes terméket találhatnak, amelyek maradéktalanul megfelelnek a különböző igényeknek. A rendkívül népszerű FlexScan sorozat most új taggal bővült: elkészült az energiatakarékos FlexScan EV2333W-H típusjelzéssel rendelkező modell, amely a specifikációk alapján egy figyelemre méltó darab.

Energiatakarékos az új FlexScan EV2333W-H

Az Eizo LCD monitorcsaládjában a professzionális szintű felhasználók számos érdekes terméket találhatnak, amelyek maradéktalanul megfelelnek a különböző igényeknek. A rendkívül népszerű FlexScan sorozat most új taggal bővült: elkészült az energiatakarékos FlexScan EV2333W-H típusjelzéssel rendelkező modell, amely a specifikációk alapján egy figyelemreméltó darab.

A 23 hüvelykes képátlóval büszkélkedő monitor egy 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemelő LCD panelt tartalmaz. A 10-bites megjelenítő 7 milliszekundumos válaszidő, 3000:1 kontrasztarány és 300 cd/m2-es fényerő mellett üzemel. Az EPEAT GOLD minősítését is kiérdemlő termék átlagos fogyasztása a gyártó állítása szerint mindössze 25 Watt, ami igen jó értéknek mondható, gyakorlatilag ettől mondható „zöldnek”, vagyis környezetkímélőnek. A monitor egy viszonylag vaskos, rendkívül jól testreszabható állvánnyal érkezik, amelynek köszönhetően könnyedén beállíthatjuk a kijelzőt a számunkra optimális magasságra és dőlésszögbe.

A neves japán gyártó új monitorán két darab audió port, valamint a szokásos DVI és D-Sub bemenetek vannak jelen, sőt, a termék még DisplayPort csatlakozóval is fel van szerelve, amelyről az állítják, hogy a jövőben széles körben elterjedt szabvány lesz. Az Eizo a FlexScan EV2333W-H modellre öt év garanciát vállal. A termék az Amerikai Egyesült Államok területén 560 dollárba, míg az Európai Unió országaiban 397 euróba fog kerülni. Az újdonság Japánban kerül elsőként forgalomba július közepén, az európai és amerikai megjelenés időpontjával kapcsolatban azonban nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward