Elérhető a Catalyst 9.6-os változata

Elérhető a Catalyst 9.6-os változata

Az AMD ebben a hónapban is jelentkezik friss Catalyst meghajtóprogrammal a Radeon HD videokártya tulajdonosok legnagyobb örömére. A driverben szokás szerint számos korábbi hiba javítása és néhány játék optimalizációja is helyet kapott, ám ezúttal különösebb újítást nem hoz a szoftver.

Az újdonságot természetesen most is elérhetjük a Windows XP 32- és 64-bites, a Windows Vista 32- és 64-bites valamint a Windows 7 RC 32- és 64-bited kiadásaihoz egyaránt. A Catalyst meghajtóprogram mindig kínál néhány játék esetében teljesítménynövekedéseket, és ez most sincs másképp. A játékok címei, valamint az elérhető javulás maximális mértéke az alábbiakban olvasható:

[list type="unordered"]

[*]Company of Heroes: 25%-os teljesítménynövekedés a Radeon HD 4600-as család tagjainál és 10%-os gyorsulás a HD 4800-as kártyák esetében.

[*]Crysis Warhead: akár 11% sebességnövekedés CrossfireX rendszerek esetében.

[*]Crysis: akár 13% gyorsulás CrossfireX rendszereknél.

[*]World in Conflict: a korábbi, CPU limitet előidéző beállításoknál akár 30%-os javulás érhető el.

[/list]

Természetesen a játékokhoz tartozó optimalizáció mellett számos korábbi hiba javítására került sor, amelyek között a Catalyst Control Center-t érintő bug-ok is szerepelnek. Az új meghajtóprogram hibajavításairól és újdonságairól a kiadási megjegyzésekből juthatnak további információkhoz az érdeklődők. A friss meghajtóprogramok az AMD GAME! weboldaláról tölthetőek le.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward