Dell ST2210: energiatakarékos Full HD monitor

Dell ST2210: energiatakarékos Full HD monitor

A Dell kínálatában egy újabb kedvező árú LCD monitor jelent meg, ami a pár nappal ezelőtt bejelentett terméknél ugyan kisebb, mindössze 21,5 hüvelykes képátlóval bír, ám ennek ellenére ugyanúgy Full HD, azaz 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel. A kijelző az  ST sorozatba tartozik, melnyek másik két tagjáról több, mint egy hónapal ezelőtt adtunk hírt.

Az újdonság a Dell ST2210-es típusjelzést viseli és dizájnos, vékony fekete kávával érkezik. A monitorban 160 fokos betekintési szögekkel rendelkező TN panel található, amely tükröződésmentes bevonatot kapott. A kijelző összesen 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes, dinamikus kontrasztértéke 50000:1, a fényerő pedig 250 cd/m2-es értéket képvisel. A képpont távolság 0,248 mm-es, míg a válaszidő 5 ms-os.

A termék 383,55 x 530,97 x 217 mm-es méretekkel és 4,89 Kg-os súllyal rendelkezik. A monitor standját előre négy fokban, míg hátra huszonegy fokban dönthetjük, a készülék biztonságáról pedig egy Kensington port gondoskodik, amely lehetőséget ad a monitor íróasztalhoz történő rögzítésére. A csatlakozók között egy audió be- és kimenet, egy HDMI port, valamint egy DVI-D csatlakozó is jelen van, ám a sorból a jó öreg D-Sub port sem hiányzik. A monitor 22,5W-os átlagos fogyasztás mellett működik, ennek köszönhetően az EPEAT ezüst minősítését is megkapta.

A három év garanciával forgalomba kerülő Dell ST2210-es megjelenítő a gyártó on-line webáruházában már elérhető, ahol 259 dollárnak megfelelő összegért cserébe juthatunk hozzá.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward