Dell Inspiron 910: egy újabb netbook érkezik

A Dell első netbookja már hónapok óta készül, de a gyártó már csak az utolsó simításokat végzi a készüléken, így a megjelenés időpontja már nincs messze. A Dell állítása szerint a készülék még ezen a héten debütál, így már nem kell sokat várni annak, aki esetleg ilyen készülékre pályázik.

Dell Inspiron 910: egy újabb netbook érkezik

A Dell első netbookja már hónapok óta készül, de a gyártó már csak az utolsó simításokat végzi a készüléken, így a megjelenés időpontja már nincs messze. A Dell állítása szerint a készülék még ezen a héten debütál, így már nem kell sokat várni annak, aki esetleg ilyen készülékre pályázik.

A Dell hivatalos közleménye eléggé szűkszavúra sikeredett, de ennek ellenére már tudhatóak az újdonság specifikációi, illetve hivatalos képek is elérhetőek, így szinte minden információ rendelkezésre áll a termékkel kapcsolatban. A korábban megjelent specifikációs táblázat alapján úgy tűnik, hogy az Inspiron 910 (más néven Inspiron Mini) 1,6 GHz-es Atom processzort, akár 1 GB DDR2-es memóriát, valamint maximum 16 GB-os adattároló kapacitással rendelkező SSD meghajtót tartalmazhat. Az egység beépített WiFi adapterrel, két darab mini card slottal és egy 8,9 hüvelykes képátlójú, 1024 x 600 pixeles natív felbontással üzemelő kijelzőt hordoz magában. A Dell Windows XP vagy Ubuntu Linux operációsrendszerrel kínálja majd az új netbookot, amelynek alapára 299 dollár lesz, ami egyáltalán nem mondható rossznak, ha a hasonló kategóriába eső készülékek között szétnézünk.

A kiszivárgott képek alapján az Inspiron 910-es meglehetősen furcsa billentyűzet dizájnnal rendelkezik, hogy ezzel együtt mennyire lesz kényelmes a használata, az a hamarosan megjelenő tesztekből kiderül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward