Core i7 rendszer 24 GB memóriával: videó

A Kingston mérnökei kitartó fejlesztéseiknek köszönhetően elkészítették az első 4 GB-os kapacitással rendelkező DDR3 modulokat, amelyek mindezidáig elérhetetlenek voltak a piacon. Az új modulokból egyelőre még csak tesztpéldányok készültek, ám ha a termékek sorozatgyártása megindul, akkor a tervek szerint 2 x 4 GB-os, 3 x4 GB-os és 6 x 4 GB-os DDR3-as memóriacsomagokban láthatjuk viszont az új fejlesztés gyümölcseit.

Core i7 rendszer 24 GB memóriával: videó

A Kingston bemutatta az első 4 GB-os kapacitással rendelkező DDR3 modulokat, amelyek mindezidáig elérhetetlenek voltak a piacon. Az új modulokból egyelőre még csak tesztpéldányok készültek, ám ha a termékek sorozatgyártása megindul, akkor a tervek szerint 2 x 4 GB-os, 3 x4 GB-os és 6 x 4 GB-os DDR3-as memóriacsomagokban láthatjuk viszont az új fejlesztés gyümölcseit.

A 4 GB-os, ValueRAM családba tartozó memória modulokat egy gyorstesztnek is alávetették a szakemberek: a termékek egy techdemo keretein belül egy Gigabyte GA-EX58-UD5-ös alaplapban kaptak helyet, egy Intel Core i7 920-as processzor társaságában. A memtest videó alapján a memória modulok 1079 MHz-en üzemeltek.

                                      

A fenti videón látható tesztrendszerben nem kevesebb, mint 24 GB-nyi DDR3-as rendszermemória volt jelen (6 x 4 GB). A bemutatóval a hatalmas memóriamennyiség jótékony hatását szemléltették, a megmérettetésben egy VMware munkaállomáson  virtuális rendszerek segítségével próbálták bemutatni a nagymennyiségű RAM előnyeit. A Kingston illetékesei elmondták, hogy a rendszerben helyet kapó 6 x 4GB-nyi tesztmemória előállítási költségei több, mint 2000 dollárra tehetőek. A termékek forgalmazása a videóban szereplő információk szerint 2009 végén kezdődhet meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward