Coolink Corator DS: univerzális CPU hűtő

Coolink Corator DS: univerzális CPU hűtő

A Coolink mérnökei egy új processzorhűtőt készítettek, amely a Corator DS nevet viseli, és amely nem más, mint egy univerzális megoldás, azaz többféle platformmal is kompatibilis. Az újdonságot a gyártó GDT technológiával is felvértezte, ami annyi tesz, hogy a hűtő esetében a heat pipe-ok hézag nélküli direkt kapcsolatban vannak a processzor felületével (GDT - Gapless Direct Touch).

A hűtő négy darab, rézből készült 8 mm-es heat pipe-ot tartalmaz, amelyek a processzor által termelt hőt két különálló lamella tömbbe továbbítják. A hűtőbordák alumínium lamellákat tartalmaznak, méghozzá tömbönként nem kevesebb, mint hetven darabot. A két lamella tömb között egy 120 mm-es átmérőjű SWiF2-120P típusú ventilátor kapott helyet, ami hidrodinamikus siklócsapágyazással van ellátva és amely percenkénti 800-as és 1700-as fordulatszám tartományban üzemel a rendszer terheltségétől függően. A hűtőventilátor maximális fordulaton 27.1 dB(A) zajszintet generál, azaz átlagosnak mondható.

Az 1040 grammos Corator DS processzorhűtő az LGA-775/1156 és LGA-1366-os foglalatok mellett az AMD AM2/AM2+ és AM3-as tokozású processzoraival is kompatibilis. Az újdonság hamarosan feltűnik az üzletek polcain is, ajánlott végfelhasználói ára az Amerikai Egyesült Államok területén 60 dollár lesz, míg Európában 50 euróért juthatunk majd hozzá.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward