Cooler Master Storm Scout: gépház játékosoknak

A Cooler Master Storm névre keresztelt számítógépház sorozata egy új taggal bővült. A Scout típusjelzéssel ellátott termék tulajdonképpen egy midi kivitellel rendelkező megoldás, ami erős acél vázzal bír. Az újdonságot fekete külső, belső dizájnnal látták el, ami egyesek számára még vonzóbbá teszi a házat.

Cooler Master Storm Scout: gépház játékosoknak

A Cooler Master Storm névre keresztelt számítógépház sorozata egy új taggal bővült. A Scout típusjelzéssel ellátott termék egy midi ház, ami erős acél vázzal bír. Az újdonságot kívül-belül fekete festéssel látták el, ami egyesek számára vonzóbbá teheti a házat.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A Cooler Master Storm Scout 48,76 x 21,84 x 49,53 cm-es méretekkel büszkélkedik, belsejében pedig gyárilag egy 140 mm-es ventilátor található a ház elején és egy ugyanekkora légkeverő a termék tetején, valamint egy 120 mm-es ventilátort is elhelyeztek a ház hátulján. Szükség esetén a ház oldalára két darab 120 mm-es ventilátor felszerelésére is lehetőség van, ezek a légkeverők alap esetben nem tartozékok. A termék egyébként plexi ablakkal ellátott oldallappal bír. A ház belsejébe összesen 5 darab 3,5 hüvelykes merevlemezt pakolhatunk, és 5,25 hüvelykes optikai meghajtókból is szintén 5 darab fér el. Különlegesség, hogy a Cooler Master Storm Scout az 1,8 hüvelykes és 2,5 hüvelykes SSD meghajtók rögzítésére is lehetőséget kínál.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A Scout tetején két fogantyú is jelen van, ezeket kifejezetten a könnyebb hordozhatóság érdekében helyezték el a terméken, ugyanis segítségükkel egyszerűbb a konfigurációt Lan Partykra hurcolni. A ház fejlett kábel elrendezési opciót és szerszámok nélküli szerelést kínál. A tápegység a ház alján kapott helyet, így a konfiguráció súlypontja alacsonyan van, ez az elrendezés a gyártó szerint megfelelő stabilitást nyújt. A Scout tetején egyébként számos port foglal helyet, ezek között találunk eSata, FireWire, HD audió és USB 2.0-s csatlakozókat egyaránt.

Galéria megnyitása

A Cooler Master újdonsága egy ígéretes háznak tűnik, ami a hardcore játékosok és a lanpartyra járók között a jövőben népszerű lehet. A termék a hírek szerint április 21-től kezdve lesz elérhető, az ajánlott végfelhasználói árat 109,99 dollárban állapították meg.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap