Cooler Master Centurion 590: márciusban

Cooler Master Centurion 590: márciusban

A Cooler Master új középkategóriás számítógépház piacra dobására készül, a termék a jelenlegi információk szerint ez év márciusában kerülhet fel a boltok polcaira. Az újdonságról nem lehet elmondani, hogy kispórolták belőle az anyagot: az acélból készült ház 8,5 Kg-ot nyom a mérlegen, az ATX és a microATX alaplapokat fogadó modell 213mm (Szé)  x 440 mm (Ma) x 510 mm-es (Mé)  méretekkel rendelkezik.

A ház 9 darab 5,25 hüvelykes bővítőhellyel rendelkezik, ezekből egy darabot 3,5 hüvelykessé lehet alakítani, ami így floppy meghajtó számára tökéletesen alkalmas. A ház belsejében egy eltávolítható modul található, amely 4 darab merevlemez fogadására képes, ám ez az egység három darab 5,25 hüvelykes helyet emészt fel. A Cooler Master Centurion 590 belsejében akár 6 darab 120 mm-es rendszerhűtő ventilátor is elhelyezhető, gyárilag 2 darab 120 mm-es ventilátor lapul a házban: egy kék ledet tartalmazó első és egy led nélküli hátsó ventilátor. A hat ventillátoron kívül akár további kettőt is elhelyezhetőnk az előlap mögött, ám ekkor optikai meghajtót már nem tehetünk a házba.

A Cooler Master újdonságát szerszámok nélkül is szerelhetjük: egyszerűen rögzíthetőek a merevlemezek, az optikai meghajtók vagy akár a bővítőkártyák is. A tápegységet a ház alján helyezhetjük el, a ház hátsó részén két lyuk is található, amelyek vízhűtés beszerelését teszik lehetővé. A Centurion 590-es kialakításának köszönhetően a levegő könnyedén átjárja a házat, így a rendszer hatékonyan hűthető.

A Cooler Master Centurion 590-es ház várhatóan március folyamán jelenik meg kereskedelmi forgalomban, a ház ára 85 dollár körül lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward