Computex 2008: a Sapphire standja

A Computex 2008-as rendezvényén a legtöbb nagy gyártó képviselteti magát, nem tesz másként a Sapphire sem. A videokártyáiról híres vállalattól joggal várhatjuk, hogy bemutassa a legfrissebb ATI kártyákat is, ám mivel az egységek hivatalosan még nem indultak hódító útjukra, így most a Sapphire standján sem ismerkedhetünk meg velük. Sajnos

Computex 2008: a Sapphire standja

A Computex 2008-as rendezvényén a legtöbb nagy gyártó képviselteti magát, nem tesz másként a Sapphire sem. A videokártyáiról híres vállalattól joggal várhatjuk, hogy bemutassa a legfrissebb ATI kártyákat is, ám mivel az egységek hivatalosan még nem indultak hódító útjukra, így most a Sapphire standján sem ismerkedhetünk meg velük. Sajnos.

Ha az új, következő generációs videokártyákat nem is, de más, hasonlóan érdekes termékeket azért szemügyre vehetünk. A vállalat két új üzleti szegmensben is feltűnik a jövőben: az egyik a tápegységek, míg a másik a különleges monitorok piaca.

Tápegység fronton a vállalat a középkategóriás megoldásokat kereső felhasználókat célozza meg, ehhez egy 625W-os teljesítménnyel bíró terméket állít csatasorba. A Sapphire tápegysége 14 CM-es átmérőjű hűtőventilátort tartalmaz, a termék piros vagy fehér LED-es megvilágítással lesz elérhető. Az újdonság rendelkezik FireMV és FireGL minősítéssel egyaránt.

A következő új szegmens a monitorok piaca. A gyártó a Computexen két újdonságot is bemutatott: az első nem más, mint egy 22 hüvelykes képátlóval rendelkező 3D-s monitor. A gyártó termékében lévő kijelző panel két réteget használ a különleges effekt megjelenítésére, amelyet a már jól ismert 3D-s szemüveg segítségével lehet megtekinteni. Az újdonságról részletesebb információk egyelőre nem állnak rendelkezésre, de az már tudható, hogy a különleges monitor ára nagyjából 600 dollár körül fog elhelyezkedni.

A másik nem mindennapi monitor már 56 hüvelykes képátlóval rendelkezik, ezt a modellt a Sapphire főként ipari- és gyógyászati területeken történő felhasználásra készíti. Az egység négyszeres HD felbontással (quad HD) rendelkezik, a monitort FireGL kártyákkal együtt, egy csomagban kínálja majd a gyártó. A "nagyképű" monitor áráról egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward