Catalyst 8.12 hotfix a CrossfireX problémákra

Az ATI Catalyst névre keresztelt videokártya meghajtóprogram havi rendszerességgel frissül, így a felhasználók folyamatos terméktámogatásban részesülnek. A friss meghajtóprogramok rendszeresen kínálnak teljesítménynövekedéseket az egyes videokártyák esetében, de a kisebb-nagyobb hibákra is megoldást találhatunk, ha telepítjük a legfrissebb Catalyst verziót.

Catalyst 8.12 hotfix a CrossfireX problémákra

A legfrissebb, azaz Catalyst 8.12-es meghajtóprogram ismét okozott egy kis kellemetlenséget néhány felhasználónak. A probléma azokat érinti, akik Windows Vista operációsrendszer alatt üzemeltetnek egy olyan rendszert, amiben kettő vagy több Radeon HD 4850-es videokártya működik együtt CrossfireX módban. A problémáról korábban már hallhattunk, ám most úgy néz ki, hogy még a Catalyst 8.12 esetében is jelentkezik ez a kicsinek egyáltalán nem nevezhető kellemetlenség. A tünet gyakorlatilag az, hogy a rendszer a driver indítása után nem képes bootolni, fekete marad a képernyő és megáll a rendszer betöltése. Egyetlen Radeon HD 4850-es kártyával felszerelt rendszereknél nem jelentkezik a probléma.

Az AMD mérnökei most kiadtak egy hotfixet (gyorsjavítást), amely orvosolja a fent említett gondokat. A szoftver Windows Vista 32-bites és 64-bites rendszerekhez egyaránt elérhető, letöltéséhez kattintsunk ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward