Billentyűzet- és egérhasználat kéz nélkül

Egy japán vállalat, nevezetesen az Actbrise, új megoldással áll azon felhasználók rendelkezésére, akik nem szeretnének kézzel képelni, vagy kézzel irányítani számítógépük egerét. Sok esetben fárasztó lehet a gépelés, így a vállalat megtalálta a megoldást, amellyel kéz nélkül irányíthatjuk gépünket, ennek a módszernek viszont rendkívül borsos ára is van, de erre még később visszatérünk.

Billentyűzet- és egérhasználat kéz nélkül

Egy japán vállalat, nevezetesen az Actbrise, új megoldással áll azon felhasználók rendelkezésére, akik nem szeretnének kézzel gépelni, vagy kézzel irányítani számítógépük egerét. Sok esetben fárasztó lehet a gépelés, ezért a vállalat megalkotta a Touchless Keyboard-ot, amellyel kéz nélkül irányíthatjuk gépünket, azonban a módszernek rendkívül borsos ára is van, de erre még később visszatérünk.

A szerkezet egy billentyűzetből, és két érzékelőből áll: az egyik magán a billentyűzeten helyezkedik el, a másikat a fejre vagy a testre kell helyezni, ezzel lehetőségünk van az egérmutató mozgatására, illetve a gépelésre is. A rendszert a gép monitorának tetején kell elhelyezni, ezek után kezdhetjük is a gépelést: a fejünk mozgatásával kiválaszthatjuk a megfelelő billentyűt, vagy irányíthatjuk az egérmutatót. Az eszköz használata rendkívül egyszerű, de valószínűleg majd csak keveseknek adatik meg, hogy megvásárolják, ugyanis az Actbrise 1800 eurós áron értékesíti az újdonságot, ami átszámítva 460.000 forintos összeget jelent.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward