Big Typhoon VP a Thermaltake-től

Big Typhoon VP a Thermaltake-től

A Thernaltake a Big Typhoon 120VX sikerességén felbuzdulva bejelentette következő felsőkategóriás processzorhűtőjét, amely Big Typhoon VP típusjelzéssel kerül majd forgalomba rövid időn belül. Az újdonság tulajdonképpen egy univerzális megoldás, azaz Intel LGA-775-ös, valamint AMD Socket AM2/AM2+-os processzorfoglalatokhoz egyaránt passzol, de nem ettől különleges.

A Thermaltake újdonsága összesen 142 darab alumínium hűtőbordával rendelkezik, ezáltal az egység hatalmas hőleadó felülettel bír. A termék összesen hat darab hőcsővel van felvértezve, ezek természetesen rézből készültek, mint a hűtőalkalmatosság talpa. A hűtő tetején a bordákra merőlegesen elhelyezve találjuk az egyik hűtőventilátort, amely 120 mm-es átmérőjével hatékonyan végzi feladatát. A hűtőn jelen van még egy 120 mm-es ventilátor, ám ez utóbbi már állítható: az egység kétféleképpen rögzíthető, a ventilátor dőlésszögét 0 és 45 fok között állíthatjuk a rendszer igényeinek megfelelően. A második ventilátor a RAM modulokra és a videokártyára fúj némi levegőt, így javítja a rendszer hűtésének hatásfokát. A Big Typhoon VP két darab 120 mm-es ventilátora 1300 és 2000 fordulat/perc közötti sebességen üzemel, az egységek zajszintje 16 és 24 dB között helyezkedik el, ami átlagosnak mondható.

A Thermaltake újdonsága 822 grammos súllyal bír, tehát könnyűnek semmiképpen sem mondható. Az egység várhatóan hamarosan a boltok polcaira kerül, ám a hűtő árával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward