BFG GeForce GTX 285 folyadékhűtéssel

A BFG mérnökei egy új videokártyát készítettek, amely nem más, mint egy vízhűtő blokkal ellátott GeForce GTX 285-ös modell. A termék minden alkatrészét lefedi a Danger Den által készült réz blokk, így a GPU, a memória chipek és a feszültségszabályzó áramkörök a lehető leghatékonyabb hűtés mellett üzemelnek.

BFG GeForce GTX 285 folyadékhűtéssel

A BFG mérnökei egy új videokártyát készítettek, amely nem más, mint egy vízhűtő blokkal ellátott GeForce GTX 285-ös modell. A termék minden alkatrészét lefedi a Danger Den által készült réz blokk, így a GPU, a memória chipek és a feszültségszabályzó áramkörök is a lehető leghatékonyabb hűtés mellett üzemelnek.

A BFG NVIDIA GeForce GTX 285 H2O 1 GB típusjelzéssel ellátott újdonság tökéletesen csendben üzemel a BFG ThermoInelligence névre keresztelt vízhűtő blokknak köszönhetően. A rendszer használatához természetesen komplett, megfelelő teljesítményű vízhűtő rendszerrel kell hogy rendelkezzünk, ugyanis a csövek, a szivattyú és a hőleadó radiátor nincs benne a csomagban. A gyártó állítása szerint  a folyadékhűtő rendszer használatával a referencia megoldások hűtőinél akár 42 Celsius fokkal hűvösebben működik a termék, amelyre a gyártó élettartam garanciát vállal.

Az új kártya GPU-ja a referencia 648 MHz helyett 666 MHz-en üzemel, a 240 darab stream processzor órajelét pedig 1476 MHz-ről 1512 MHz-re emelte a gyártó. Az 1GB-nyi GDDR3-as memória 2484 MHz-en ketyeg. A szerény tuninggal forgalomba kerülő újdonság már elérhető Észak-Amerikában és Európában egyaránt, a termék ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert. A gyártó egy magasabb órajeleken üzemelő kártyát is készít majd, az a modell szintén folyadékhűtéssel, ám már BFG GeForce GTX 285 H2OC típusjelzés alatt kerül a boltok polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward