Bezár a Yahoo prémium zeneáruháza

A múlt hónap folyamán megjelent hírek még arról számoltak be, hogy a Yahoo Music Unlimited szolgáltatása védelem nélküli MP3 fájlokkal fog bővülni hamarosan, hogy ezzel a vállalat új színt vigyen a szolgáltatásba, illetve vonzóbbá tegye azt a felhasználók körében. Úgy néz ki, hogy  atervek megvalósítására már sajnos nem kerül sor, ugyanis a Yahoo megszűnteti, illetve átalakítja a Music Unlimited szolgáltatást.

Bezár a Yahoo prémium zeneáruháza

A múlt hónap folyamán megjelent hírek még arról számoltak be, hogy a Yahoo Music Unlimited szolgáltatása védelem nélküli MP3 fájlokkal fog bővülni hamarosan, hogy ezzel a vállalat új színt vigyen a szolgáltatásba, illetve vonzóbbá tegye azt a felhasználók körében. Úgy néz ki, hogy  a tervek megvalósítására már sajnos nem kerül sor, ugyanis a Yahoo megszűnteti, illetve átalakítja a Music Unlimited szolgáltatást.

A lépésre azért került sor, mert a vállalat mostanában elég gyenge teljesítményt mutat fel a bevételek tekintetében, így a cég kénytelen új területek felé kacsingatni. Az információk szerint a Yahoo jelenleg az ingyenes zenei tartalmak és a reklámok által támogatott zenei tartalmak terjesztésére készül, mivel a cég fantáziát és bevételeket lát az említett területekben.

A Yahoo Music Unlimited regisztrált felhasználóinak azért nem kell új on-line zeneáruház után nézniük, mert számukra új lehetőségek nyílnak a vállalat tervei szerint. A Yahoo együttműködést kezdeményezett a Real Networks-szel, így a regisztrált felhasználók a későbbiekben (várhatóan még az év első felében) átkerülnek a Rhapsody szolgáltatásba, ahol a zenei tartalmakat továbbra is ugyanazokon az árakon vásárolhatják majd meg, mint a korábbi Yahoo Music Unlimited szolgáltatás keretein belül tették. Üröm az örömben, hogy a Rhapsody szolgáltatás havidíja egy kis idő elteltével 12,99 dollár körül fog elhelyezkedni, ez az összeg viszont magasabb terhet jelent a vásárlók számára, hiszen a Yahoo Unlimited Music szolgáltatáson belül ők eddig 5,99 és 8,99 dollár közötti havidíjak ellenében vásárolhattak. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward