Benq MP771 short-throw XGA projektor

A Benq hamarosan egy új projektorral jelentkezik a piacon, amely az MP771-es típusjelzsét viseli. Az újdonság ún. short-throw technológiával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy körülbelül egy méteres távolságból képes 74 hüvelkyes kép kivetítésére, ami figyelemreméltó teljesítmény.

Benq MP771 short-throw XGA projektor

A Benq hamarosan egy új projektorral jelentkezik a piacon, amely az MP771-es típusjelzést viseli. Az újdonság ún. short-throw technológiával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy körülbelül egy méteres távolságból képes 74 hüvelykes kép kivetítésére, ami figyelemreméltó teljesítmény.

A Benq MP771 tulajdonképpen egy XGA projektor, amely 1024x768 pixeles felbontással dolgozik, a lámpa fényereje 3000 lumen, a kontrasztarány 2000:1, ezen adatok fényében a termék átlagosnak is mondható, de mégsem az. A Benq a szerkezetnél az ún. Unishape technológiát alkalmazza, amely változó fényerősség használatát teszi lehetővé: a lámpa szinkronban működik a DLP tükrökkel és a színkerékkel, így körülbelül 40%-os növekedés érhető el a fényerősség tekintetében.

A termék rendelkezik VGA és HDCP támogatással bíró DVI-D bemenettel, valamint S-Video és kompozit csatlakozókkal is fel van szerelve. A Benq állítása szerint a készülék a színes falakra is képes pontos és szép képet varázsolni a fejlett színkorrekciós eljárásnak köszönhetően. A Benq egyelőre nem árulta el a készülék várható árát, az MP771 várhatóan november folyamán kerülhet a boltok polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward