Az Intelhez igazolt át az AMD digitális marketing részlegének vezetője

Heather J Lennon több, mint 10 évet dolgozott az AMD-nél.

Az Intelhez igazolt át az AMD digitális marketing részlegének vezetője

Az Intelnél már több olyan szakember is dolgozik, akik korábban az AMD vagy az Nvidia kötelékét erősítették. Ők mindannyian az Intel nagy dobásán, a videokártya piacra szánt termékeken dolgoznak, amelyek valamikor 2020 folyamán jelennek meg, méghozzá Xe márkanévvel ellátva. A vállalat az adatközpontoktól a munkaállomásokon át egészen a gamerek számára készített videokártyákig bezárólag többféle piaci szegmensben is szerencsét próbálhat az említett termékcsaláddal, amelyről igazából még nem sokat lehet tudni.

A készülődés először akkor tűnt fel, amikor a Radeon Technologies Group egykori vezetője, Raja Koduri feltűnt az Intel csapatában, majd nem sokkal később egyéb szakemberek is követték – gondoljunk csak Chris Hookra, vagy éppen Tom Petersonra. A legfrissebb hírek szerint nemrégiben egy újabb ex-AMD-s alkalmazottal bővült a kör, ugyanis csatlakozott az Intel GPU divíziójához Heather J Lennon is, aki korábban az AMD digitális marketinggel foglalkozó részlegét vezette, méghozzá meglehetősen eredményesen. A hölgy az elmúlt évek során több díjat is nyert digitális marketing területen az AMD számára, azaz remekül végezte a munkát – nagyrészt az is neki köszönhető, hogy az AMD remek marketinggel büszkélkedhet a tech fórumokon és a DIY közösségben is.

A szóban forgó szakember – az AMD legnagyobb bánatára – mostantól az Intel gárdáját erősíti, ahol szintén digitális marketinggel foglalkozik majd, feladata pedig a grafikai termékekre korlátozódik. Munkája során az Intel Graphics részleg technikai marketinggel foglalkozó vezetőjével, Mark Taylor-ral  is szoros együttműködést folytat a siker érdekében.

Az Intel videokártyái tehát jövőre mutatkoznak be, de előtte még a Gen11 architektúra köré épülő iGPU-val szerelt termékek is megjelenhetnek, amelyekkel kapcsolatban egyébként egyre több pletyka lát napvilágot. Sőt, nemrégiben egy technikai dokumentáció is megjelent, amelyet maga az Intel adott ki.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap