Átalakítja LGA-775-ös hűtőit az Intel

Az Intel kisebb-nagyobb változtatásokat eszközölt gyári LGA-775-ös processzorhűtőjén, amely a dobozos formában értékesített processzorok mellé jár. Az átalakítás okairól nem számoltak be az illetékesek, de valószínű, hogy a hatékony hűtőteljesítmény mellett a minél költséghatékonyabb felépítés is szerepet játszott abban, hogy elszánja magát a vállalat a módosítások bevezetésére.

Átalakítja LGA-775-ös hűtőit az Intel

Az Intel kisebb-nagyobb változtatásokat eszközölt gyári LGA-775-ös processzorhűtőjén, amely a dobozos formában értékesített processzorok mellé jár. Az átalakítás okairól nem számoltak be az illetékesek, de valószínű, hogy a hatékony hűtőteljesítmény mellett a minél költséghatékonyabb felépítés is szerepet játszott abban, hogy elszánja magát a vállalat a módosítások bevezetésére (bár már eddig is eléggé költséghatékony volt).

Galéria megnyitása

A friss megoldás esetében az alumínium hűtőtest (borda) magassága 18,9 mm-ről 18,47 mm-re csökkent, ezzel együtt a hűtőnél alkalmazott lamellákat a korábbi íves dizájn helyett most már egyenes bordákkal helyettesítik. A gyártó a hűtő talpazatának átmérőjét is csökkentette, de ezzel együtt a ventilátor esetében is történtek módosítások.

Galéria megnyitása

Az átalakított LGA-775-ös egységek a korábbinál kisebb ventilátort kapnak, amely nagyobb fordulatszámon működik ugyan, de az átalakításoknak köszönhetően mégsem lesz hangosabb a korábbi változatnál. A ventilátor motorjának háza az átalakítások, illetve a magasabb fordulatszám szükségessége miatt nagyobb lett: a korábbi 34 mm-ről 40 mm-re nőtt az átmérő. A fenti ábrák tökéletesen szemléltetik a leírtakat, ám azzal kapcsolatban, hogy az új egység a régihez képest milyen hatásfokkal hűti majd a rábízott processzorokat, arról egyelőre nincsenek információk.

Galéria megnyitása

A friss LGA-775-ös gyári processzorhűtő április elsején lép szolgálatba.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap