ASUS P5N-T Deluxe Tri-SLI támogatással

Az NVIDIA még hivatalosan be sem jelentette a következő generációs lapkakészletének érkezését, ennek ellenére az ASUS, a tajvani alaplapgyártó kínálatában már fellelhető az első 780i SLI lapkakészletre épülő alaplap, amely a P5N-T Deluxe típusjelzést kapta. Az alaplap az új lapkakészletnek köszönhetően támogatja a háromutas SLI használatát is.

ASUS P5N-T Deluxe Tri-SLI támogatással

Az NVIDIA még hivatalosan be sem jelentette a következő generációs lapkakészletének érkezését, ennek ellenére a tajvani alaplapgyártó, az ASUS kínálatában már fellelhető az első 780i SLI lapkakészletre épülő alaplap, amely a P5N-T Deluxe típusjelzést kapta. Az alaplap az új lapkakészletnek köszönhetően támogatja a háromutas SLI használatát is.

Az alaplap pontos specifikációs listája egyelőre nem elérhető a gyártó oldalán, ám néhány információ azért mégis elérhető az újdonsággal kapcsolatban. Az alaplap PCIE 2.0-ás csatolófelületekkel rendelkezik csak úgy, mint az Intel X38-as deszkái és az AMD 790FX alaplapjai. Az ASUS újdonsága támogatja az 1333 MHz-es FSB-vel rendelkező 45nm-es Intel processzorokat. A deszka rendelkezik az Nvidia ESA technológiájának támogatásával (Enthusiast System Architecture), ennek köszönhetően a felhasználók könnyedén ellenőrizhetik az egyes hardver elemek állapotát egyszerű USB kapcsolat segítségével.

A gyártó oldalán megjelent kép alapján látható, hogy a deszka DDR2-es memória foglalatokat kapott, hat darab Sata 2-es csatolóval, három darab PCI Express x16-os slottal, valamint egy hagyományos PCI slottal van felvértezve. A lapkakészlet hűtéséről réz hűtőbordákkal ötvözött heat pipe rendszer gondoskodik.

A 780i SLI lapkakészlettel felszerelt alaplapok még ebben a hónapban debütálnak, ám a termékek nagyobb mennyiségben majd csak 2008. januárjától lesznek elérhetőek. A 780i SLI alaplapok ára várhatóan 200 dollár körül mozog majd.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward