Asus Lion Square processzorhűtő

Asus Lion Square processzorhűtő

Az ASUS egy új processzorhűtővel jelentkezik a piacon: a Lion Square névre hallgató alkalmatosság különleges kinézetével és jó hűtési teljesítményével próbálja majd meghódítani a piacot. Az új hűtő univerzálisnak mondható, azaz számos processzorfoglalathoz használható, sőt, a hűtő segítségével még akár komolyabb processzor tuningra is lehetőségünk nyílik, ugyanis az egység egészen 180W-os határig képes a processzorok hűtésére.

Az ASUS újdonsága kétszer négy darab, azaz összesen nyolc heat pipe csővel rendelkezik, ezek a csövek a hűtő talpától vezetik el a processzor által termelt hőt a különleges formával rendelkező alumíniumból készült hűtőbordákhoz. A hűtő talpa rézből készült, az egység alsó része nikkelezett bevonattal büszkélkedik. A hűtőbordák között egy 9 cm átmérőjű hűtőventilátor foglal helyet, amely PWM funkcióval is rendelkezik, azaz automatikusan változtatja a fordulatszámát a processzor hőtermelésének megfelelően. A ventilátor LED-et is tartalmaz, így az egység különleges dizájnt kölcsönöz a hűtőnek. Az ASUS terméke Intel LGA775-ös, AMD 754/939/940/1207/AM2 és AM2+-os processzorfoglalatokhoz egyaránt passzol, a gyártó a termékhez mellékel leszorítót és hővezető pasztát egyaránt. A Lion Square 730 grammos súllyal rendelkezik, az egység ventilátora 16dB-es zajszint mellett üzemel, ehhez az értékhez 2300-as percenkénti fordulatszám társul.

Az ASUS új processzorhűtője hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban is, azonban a Lion Square várható végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nem szolgált információkkal a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward