ASUS HD3650-esek passzív hűtéssel

Az ASUS két új kártyát dobott piacra, mindkét termék az AMD RV635-ös GPU-jára épül, amely 55nm-es csíkszélességgel büszkélkedhet. A 256 MB-os és 512 MB-os HD3650-esek egyaránt passzív hűtéssel vannak ellátva, így a termékek jó választásnak bizonyulhatnak, ha néma videókártyát szeretnénk vásárolni.

ASUS HD3650-esek passzív hűtéssel

Az ASUS két új kártyát dobott piacra, mindkét termék az AMD RV635-ös GPU-jára épül, amely 55nm-es csíkszélességgel büszkélkedhet. A 256 MB-os és 512 MB-os HD3650-esek egyaránt passzív hűtéssel vannak ellátva, így a termékek jó választásnak bizonyulhatnak, ha néma videokártyát szeretnénk vásárolni.

Az újdonságok mindegyike rendelkezik DirectX 10.1-es támogatással, valamint mindkét termék 120 darab stream processzorral és128 bites memória interfésszel gazdálkodik. Az ASUS újdonságai szilárd elektrolitos kondenzátorokat hordoznak magukon, ezek az alkatrészek pedig jóval tartósabbnak mondhatóak hagyományos társaiknál. A gyártó a két újdonságot kétslotos passzív hűtéssel látta el: a hűtők V alakú alumínium lamellákkal vannak felvértezve, a hőcsövek elhelyezkedésének köszönhetően a hűtőalkalmatosság nagy felületen képes leadni kártya által termelt hőt.

Az ASUS két újdonsága nem kizárólag a memória méretében különbözik: a 256 MB GDDR3-as rammal ellátott termék 1,6 GHz-es memória órajellel büszkélkedik, míg az 512 MB-os modell esetében ez az érték 1,4 GHz-et képvisel. Természetesen mindkét kártya GPU-jának órajele 725 MHz. A termékek hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, ám várható végfelhasználói árukkal kapcsolatban még nincsenek pontos információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward