ASUS Designo LS246H: új, tetszetős monitor

Az ASUS műhelyében elkészült a Designo monitorcsalád legfrissebb tagja: a jövevény a Designo LS246H nevet viseli és a családra jellemző összes jó tulajdonság megtalálható benne. A különleges, elegáns megjelenésű monitor 23,6 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkezik, az LCD panel natív felbontása 1920 x 1080 pixeles, azaz Full HD-nak mondható.

ASUS Designo LS246H: új, tetszetős monitor

Az ASUS műhelyében elkészült a Designo monitorcsalád legfrissebb tagja: a jövevény a Designo LS246H nevet viseli és a családra jellemző összes jó tulajdonság megtalálható benne. A különleges, elegáns megjelenésű monitor 23,6 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkezik, az LCD panel natív felbontása 1920 x 1080 pixeles.

Maga az újdonság 16,5 mm vastag, az állvány szerepéről pedig ezúttal is egy Ergo-Fit technológiára alapozó gyűrűs megoldás gondoskodik csak úgy, mint a Designo család összes többi tagjánál. Az új megjelenítő gyártása során 50%-kal kevesebb veszélyes anyagot használtak fel, mint egy átlagos LCD monitornál szokás, de a termék nem csak ezért, hanem fogyasztása miatt is zöldnek mondható: a gyártó állítása szerint a kijelző a hasonló kategóriában elhelyezkedő monitoroknál akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztás mellett képes üzemelni.

A tetszetős újdonság LCD panelja 2 ms-os válaszidővel büszkélkedik, a dinamikus kontrasztarány pedig 50000:1 értéket képvisel. A monitor 250 cd/m2-es fényerőt kínál, videó bemenetek tekintetében pedig egy D-Sub és egy HDMI csatlakozóra számíthatunk. A lehető legjobb képminőségről ezúttal is a Splendid Vide Intelligence névre keresztelt képminőség-javító eljárás gondoskodik, amely az aktuális tartalomnak megfelelően próbálja a legszebb képet nyújtani.

Az ASUS különlegessége, a Designo LS246H már előrendelhető: a termékért 312 eurónak megfelelő összeget kell letenni az asztalra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward