Arctic Cooling Accelero Xtreme 9800 VGA hűtő

Arctic Cooling Accelero Xtreme 9800 VGA hűtő

Az Arctic Cooling ismét új hűtőalkalmatossággal jelentkezik a piacon, ám ezúttal nem a processzorokhoz, hanem a videokártyákhoz, egészen pontosan az Nvidia GeForce 9800 GTX kártyákhoz készített nem mindennapi hűtőt. A termék az Accelero családban kap helyet, az újdonság Accelero Extreme 9800 néven kerül forgalomba hamarosan.

A gyártó már korábban is készített három ventilátorral felszerelt hűtőt, azok a termékek akkoriban a Radeon 2900-as családhoz (Xtreme 2900) és a GeForce 8800-as családhoz (Xtreme 8800) készültek. A vállalat folytatja a jól bevált stratégiát, és az Nvidia GeForce 9800 GTX modelljeihez is kínál három darab 80 mm-es ventilátorral ellátott VGA hűtőt. Maga a hűtő egyáltalán nem kispályás: az egység összesen 107 darab alumínium hűtőbordával és 5 darab 6 mm-es hőcsővel van ellátva, ez utóbbiak az alkatrészek által termelt hőt próbálják hatékonyan és gyorsan eljuttatni a hűtőbordákhoz. Az egység folyadékkal feltöltött csapágyas hűtőventilátorokkal van felszerelve, a ventilátorok fordulatszáma 700-től 2000 RPM-ig terjed.

Az Accelero Xtreme 9800 SLI kompatibilis hűtő, a gyártó állítása szerint a hűtőalkalmatosság 33%-kal hatékonyabban hűt, mint a gyári megoldások. Az Arctic Cooling legfrissebb VGA hűtője várhatóan a jövő hónaptól kezdve lesz elérhető kereskedelmi forgalomban, a termékért 35 euró körüli összeget kérnek majd el az üzletekben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward