Arany pendrive-ot készített a Super Talent

A pendrive-ok világában néha-néha feltűnik egy-két olyan megoldás, amely egyedi dizájnjával és exkluzivitásával próbál kitűnni a mezőnyből. Ezek a modellek rendszerint limitált példányszámban kerülnek forgalomba, árcédulájukat pedig az átlagfelhasználók jobb, ha meg sem nézik, persze nem is kifejezetten nekik készítik ezeket a különlegességeket. A legfrissebb újdonságot a Super Talent dobta piacra: a vállalat Pico-C névre keresztelt pendrive sorozatát egy új, igen drága modellel bővítette, amelynek háza 18 karátos aranyból készült.

Arany pendrive-ot készített a Super Talent

A pendrive-ok világában néha-néha feltűnik egy-két olyan megoldás, amely egyedi dizájnjával és exkluzivitásával próbál kitűnni a mezőnyből. Ezek a modellek rendszerint limitált példányszámban kerülnek forgalomba, árcédulájukat pedig az átlagfelhasználók jobb, ha meg sem nézik. Persze nem is kifejezetten nekik készítik ezeket a különlegességeket. A legfrissebb újdonságot a Super Talent dobta piacra: a vállalat Pico-C névre keresztelt pendrive sorozatát egy új, igen drága modellel bővítette, amelynek háza 18 karátos aranyból készült.

Az arany Pico-C pendrive limitált példányszámban kerül piacra, a termék háza tömör aranyból van, sőt, még a hozzá tartozó kulcstartó részt is teljes egészében arany felhasználásával alkották meg. A vállalat az arany minőségének bizonyításához egy sorszámmal ellátott tanúsítványt is mellékel. Maga a szerkezet egyébként 8 GB-os adattároló kapacitással és 30 MB/s-os adatátviteli sebességgel bír, a rajta tárolt adatokat a 256 bites AES titkosítás segítségével védhetjük meg az illetéktelenek elől.

A Super Talent a meghajtó házára igény esetén lézeres gravírozással céges logót, vagy egyéb egyedi motívumot is elhelyez, ezt az opciót felár nélkül kínálja a vállalat. A pendrive-ot egyébként fekete ékszerdobozban szállítja a gyártó. A termék előrendelés formájában érhető el, a Super Talent a rendeléseket csak korlátozott ideig, azaz mindössze 3-4 hétig fogadja. Az exkluzív, drága ajándéknak is tökéletesen alkalmas pendrive STC8GBPCKG típusjelzéssel bír, a termék végfelhasználói ára igen borsos, egészen pontosan 600 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward