Antec Six Hundred: játékosokra hangolva

Antec Six Hundred: játékosokra hangolva

Az Antec számos minőségi házat kínál a játékos társadalom számára, elég csak a Two Hundred, Three Hundred, Nine Hundred és Twelve Hundred modellekre gondolni. A kínálat most egy friss taggal bővült, amely a Six Hundred nevet viseli és elődeihez hasonló minőséget, illetve praktikusságot kínál.

A Six Hundred névre keresztelt modell 491 x 212 x 492 mm-es méretekkel rendelkezik, súlya pedig 6,9 Kg. Az újdonság három darab 5,25 hüvelykes bővítőhellyel büszkélkedik, oldalán és tetején pedig plexi ablak található. Az előlapi panel a szokásos csatlakozókat tartalmazza: a fejhallgató kimenet és a mikrofon bemenet mellett két darab USB 2.0-s port is rendelkezésre áll.

A ház előlapjának nagyjából alsó kétharmada perforált dizájnnal rendelkezik annak érdekében, hogy minél több friss levegő jusson a rendszerbe. A fejlett kábel elrendezést kínáló ház belsejében alul lett kialakítva a tápegység helye. Elől a 3,5 hüvelykes formátumú merevlemezekből összesen 6 darabot fogad a kuckó. A termék hűtés szempontjából összesen két darab ventilátort tartalmaz: az egyik légkeverő a ház hátulján (TwoCool) található és 120 mm-es átmérővel büszkélkedik, míg a másik a ház tetején foglal helyet (TriCool) és 200 mm-es átmérővel bír. A légkeverők mindketten kék ledes világítást kaptak.

Az Antec Six Hundred számítógépháza már sok helyen kapható, pontosabban előrendelhető Európa szerte, a termék ára nagyjából 61 euró magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward