AMD: elkészült a B3-as revízió

Az AMD vezérigazgatója bejelentette, hogy a vállalat végre készen van a Phenomokat érintő TLB (Translation Lookaside Buffer) hiba javításával. A javításnak köszönhetően most már minden B3-as revízióval készülő négymagos Phenom és Barcelona processzor mentes lesz a TLB bugtól, a B3-as revíziójú egységeket a megjelenés előtt még némi tesztelésnek vetik alá. A hibátlan processzorok első mintapéldányait 2-3 héten belül szállítja az AMD, míg az egységek sorozatgyártására majd csak a negyedév végén kerülhet sor - mondta a vállalat elnöke, Dirk Meyer.

AMD: elkészült a B3-as revízió

Az AMD vezérigazgatója bejelentette, hogy a vállalat végre készen van a Phenomokat érintő TLB (Translation Lookaside Buffer) hiba javításával. A javításnak köszönhetően most már minden B3-as revízióval készülő négymagos Phenom és Barcelona processzor mentes lesz a TLB bugtól, a B3-as revíziójú egységeket a megjelenés előtt még némi tesztelésnek vetik alá. A hibátlan processzorok első mintapéldányait 2-3 héten belül szállítja az AMD, míg az egységek sorozatgyártására majd csak a negyedév végén kerülhet sor - mondta a vállalat elnöke, Dirk Meyer.

A négymagos Phenom és Barcelona modellekből a tavalyi év negyedik negyedévében közel 400.000 darabot gyártottak, ám a B3-as revízióval rendelkező egységekből ennek a mennyiségnek a dupláját kívánja elkészíteni az AMD a sorozatgyártás megkezdésével - tette hozzá Bob Rivet.

A korábbi értesülések alapján már tudható, hogy a magasabb órajellel rendelkező négymagosok és a hárommagos processzorok picit késni fognak, így csak az első negyedév végén, illetve a második negyedév elején debütálhatnak. Hector Ruiz megemlítette az AMD első 45nm-es Opteron processzorait is, amelyeknek mintapéldányai már elkészültek, és amelyeket várhatóan 2008. második felében dob majd piacra a nagyvállalat.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward