AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition

Az elmúlt hónap folyamán számos pletyka keringett a neten, amelyek arról szóltak, hogy az AMD egy új Athlon 64 X2-es zászlóshajón dolgozik. Ezek a találgatások igaznak bizonyultak, ugyanis az AMD egy tokiói rendezvényen hivatalosan is bejelentette az új jövevény érkezését. Az új processzor az Athlon 64 X2-es sorozat megszokott dobozában érkezik, azzal a különbséggel, hogy az egység doboza fekete dizájnnal büszkélkedik majd. Az Athlon 64 X2 6400+ Black Edition 90 nm-es csíkszélességgel készül, a processzor 2 MB másodszintű gyorsítótárral lesz felvértezve, ami azt jelenti, hogy magonként 1 MB L2 cache áll rendelkezésre.

AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition

Az elmúlt hónap folyamán számos pletyka keringett a neten, amelyek arról szóltak, hogy az AMD egy új Athlon 64 X2-es zászlóshajón dolgozik. Ezek a találgatások igaznak bizonyultak, ugyanis az AMD egy tokiói rendezvényen hivatalosan is bejelentette az új jövevény érkezését. Az új processzor az Athlon 64 X2-es sorozat megszokott dobozában érkezik, azzal a különbséggel, hogy az egység doboza fekete dizájnnal büszkélkedik majd. Az Athlon 64 X2 6400+ Black Edition 90 nm-es csíkszélességgel készül, a processzor 2 MB másodszintű gyorsítótárral lesz felvértezve, ami azt jelenti, hogy magonként 1 MB L2 cache áll rendelkezésre.

Az AMD Athlon 64 X2-es család legfrissebb tagja az információk szerint 125W-os TDP-vel rendelkezik, ez az érték megegyezik a 3 GHz-es Athlon 64 X2 6000+ hőtermelési mutatóival. Az Athlon 64 X2 6400+ Black Edition 3,2 GHz-es órajellel próbálja majd felvenni a versenyt a nagy rivális Intel processzoraival. Egyelőre nem állnak rendelkezésre korai tesztek, amelyek segítségével látható lenne az újdonság teljesítménye, de ez hamarosan megváltozik, ugyanis Japánban már augusztus 20-tól kezdve elérhető lesz az AMD legújabb processzora.

Az AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition árával kapcsolatban egyelőre nem állnak rendelkezésre hivatalos forrásból származó információk, de csúcsmodell lévén egészen biztosan szélesre kell majd nyitniuk pénztárcájukat a vásárlóknak, amennyiben ilyen processzorra fáj a foguk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward